Ze loopt elke dag 22 km om naar haar werk te gaan: een stel klanten geven haar een nieuwe auto

Janine image
door Janine

03 Februari 2022

Ze loopt elke dag 22 km om naar haar werk te gaan: een stel klanten geven haar een nieuwe auto
Advertisement

In een wereld die onderhand wordt gedomineerd door slechtheid, onverschilligheid en een gebrek aan empathie, kan een heel eenvoudige daad van vrijgevigheid of vriendelijkheid jegens een andere persoon echt de hele wereld veranderen. En dit ontroerende verhaal dat uit de Verenigde Staten van Amerika komt, spreekt precies over onverwachte vriendelijkheid. De hoofdpersoon is een meisje genaamd Adrianna Edwards, die elke dag 22 en een halve kilometer moet lopen om haar werkplek te bereiken...

via ABC 13 Houston

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Het meisje heet Adrianna Edwards en woont in Galveston, in Texas; elke dag moest ze, om naar haar werk te gaan, in een restaurant genaamd Denny’s, maar liefst 22,5 km te voet afleggen, enorm veel maar ook een beslist noodzakelijke keuze aangezien het meisje in kwestie daar als serveerster werkte om wat geld opzij te kunnen leggen waardoor ze het zich zou kunnen veroorloven om naar de universiteit te gaan. Met het geld had ze niet alleen haar studie kunnen afmaken, maar Adrianna had ook een nieuwe of gebruikte auto kunnen kopen om gemakkelijker van huis naar werk te gaan en vice versa.

Advertisement

Adrianna Edwards walks over 14 miles to and from work at Denny's almost every day. But her walking days are finally...

Pubblicato da CNN International su Giovedì 28 novembre 2019

Een echtpaar dat op een ochtend in het restaurant was gaan ontbijten, had met veel aandacht geluisterd naar het verhaal van Adrianna Edwards over ontbering en opoffering, ze waren zo onder de indruk van de levensomstandigheden van de serveerster dat ze besloten haar te verrassen zodat ze haar leven voor altijd zou veranderen. Een paar uur nadat ze hadden ontbeten, liepen de twee het restaurant uit en keerden vervolgens terug naar Adrianna's werkplek, maar niet om eten te bestellen bij de serveerster. Ze hadden de sleutels van een Nissan Sentra uit 2011 in handen, die ze voor haar hadden gekocht. Adrianna kon haar ogen niet geloven…

Eindelijk had het meisje meer tijd voor zichzelf en haar opleiding en hoefde ze geen 4 uur te lopen om op haar werk te komen; met de nieuwe auto deed ze er ongeveer een half uur over om bij het restaurant te arriveren, dat wil zeggen, praktisch drie en een half uur meer tijd om te studeren, het pad van de universiteit te volgen en zo haar dromen voor een betere toekomst te realiseren.

Het zeer genereuze stel klanten wilde anoniem blijven, maar ze hebben met hun prachtige gebaar van grote vriendelijkheid het leven van een studente veranderd die worstelde om een ​​beter leven voor zichzelf op te bouwen. Wat een buitengewone daad!

Veel succes met alles, Adriana!

Advertisement