Ze wil altijd eerst alles proeven wat hij eet: hij verstopt zich in de auto om niet gezien te worden

Janine image
door Janine

09 Februari 2022

Ze wil altijd eerst alles proeven wat hij eet: hij verstopt zich in de auto om niet gezien te worden
Advertisement

Wanneer je een leven als stel begint, weet je dat je veel aspecten van je dagelijks leven met je partner zult moeten delen; het dagelijks leven gaat niet altijd over rozen, er is zoveel om aan te werken, te doorstaan, offers te brengen, enzovoort. Van de meest urgente en belangrijke dingen tot de meest schijnbaar banale, als je een stel bent, wordt niets ooit echt alleen gedaan, zelfs geen hap eten in alle rust. Iets dat een man heel goed weet die op Reddit over zijn onaangename ervaring met zijn huidige vriendin vertelde…

via Mirror UK

Advertisement
StockSnap/Not The Actual Photo

StockSnap/Not The Actual Photo

Op een Reddit-groep vertelde de man anoniem hoe hij onlangs in sterke verlegenheid werd gebracht met zijn partner voor een heel eenvoudig en schijnbaar banaal detail. Deze laatste wil altijd de allereerste hap proeven van wat hij eet, vooral het eten dat hij bij een fastfood bestelt. Dit is wat de jongen in zichtbare moeilijkheden vertelde: "Ik woon al zes maanden samen met mijn vriendin. We zijn allebei begin twintig en hebben over het algemeen een geweldige relatie. Ruim voordat we aan onze relatie begonnen, was ik een enorme consument van fastfood. Er is een kruispunt in mijn stad waar zeven verschillende fastfoodrestaurants zijn, en ik ga naar bijna allemaal. Aangezien ik in ploegendienst werk, ben ik over het algemeen rond 11 uur in de ochtend klaar, en dan ben ik te moe om te koken, ik neem dan een hamburger, soms een cheeseburger en wat patat.

Mijn vriendin wil altijd een hapje, alleen de eerste hap, van elk gerecht dat ik bestel. Toen ik dit merkte, begon ik op weg naar het restaurant contact met haar op te nemen om haar te vragen of ze iets wilde. Haar antwoord was consequent "nee". Maar als ik thuiskom en begin te eten, is het geluid van het karton uit de bakjes van de fastfood voor haar als de wet van Pavlov. Ze komt meteen naar me toe, waar ik aan het etemn ben en vraagt ​​of ze een hapje mag."

Advertisement
Max Pixel/Not The Actual Photo

Max Pixel/Not The Actual Photo

Maar daar houdt het verhaal natuurlijk niet op. De man vervolgde zijn tirade online met de volgende woorden en probeerde uiteindelijk Reddit-gebruikers om advies te vragen over hoe hij zich moesten gedragen: "Ik vroeg of ik iets voor haar moest laten liggen. Nee, ze wil de eerste hap. Ik smeekte om de volgende keer wat eten voor haar mee te nemen. Nee, ze wil niet zoveel eten. Ik heb geprobeerd wat meer te bestellen en haar de hele burger te laten consumeren. Maar nee, ze doet elk eten dat ik bestel op een serveerschaal en gooit dan het eten dat ik voor haar heb gekocht na de eerste hap weg, als ik het niet opeet.

Ik hou niet van haar gedrag. Ik heb de afgelopen weken in de auto gegeten en de verpakking weggegooid. Ik loog tegen haar en vertelde haar dat ik die dagen op weg naar huis van mijn werk geen honger had, maar onlangs vond ze een vuilniszak vol met verpakkingen van de fastfood in onze vuilnisbak op de dag dat de vuilniswagen kwam, en ze is woedend op me omdat ik tegen haar had gelogen. Wat moet ik doen?"

De meeste gebruikers die zijn uitbarsting lazen, kozen de kant van de man en toonden begrip voor zijn situatie. Welk advies zou jij deze man in plaats daarvan geven? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement