Ze parkeren voor haar oprit en blokkeren de uitgang: ze neemt wraak door woedende brieven te schrijven aan de eigenaren

Janine image
door Janine

07 Februari 2022

Ze parkeren voor haar oprit en blokkeren de uitgang: ze neemt wraak door woedende brieven te schrijven aan de eigenaren
Advertisement

Er is niets irritanter en vervelender, wanneer we in onze auto rijden, dan andere mensen achter het stuur tegen te komen die duidelijk de verschillende verkeerscodes en alle bijbehorende regels niet respecteren: tussen chauffeurs die te snel gaan tot degenen die bijvoorbeeld te langzaam gaan, tot aan de categorie die als het "slechtst" wordt beschouwd, dat wil zeggen, die van bestuurders die erin slagen hun auto op elke plaats, in elke hoek te parkeren, zelfs in die waar ze hun auto nooit zouden moeten achterlaten. Het risico bestaat namelijk dat andere auto's geblokkeerd raken.

via sibs89/TikTok

Advertisement
sibs89/TikTok

sibs89/TikTok

Vandaag willen we je het verhaal vertellen van Sibongile Mude, een Britse vrouw die veel over zich deed praten op TikTok toen ze in een korte video over haar ergernis vertelde met enkele automobilisten, op de rand van onverschilligheid en onbeschoftheid. De vrouw zei dat sommige automobilisten op de stoep parkeren die naar haar oprit leidt, de in- en uitritten van het huis van de vrouw in beslag nemend.

In een reeks video's die viraal zijn gegaan, waarin Sibongile vanuit het raam van haar huis vertelt over de lange rij auto's die illegaal voor haar oprit geparkeerd staan, getuigde de Engelse vrouw wat ze deed om "wraak te nemen" op deze onbeschofte chauffeurs die de basis- en fundamentele verkeersregels niet respecteren: ze schreef woedende en boze briefjes aan alle eigenaren van de auto's die op de stoep van haar oprit geparkeerd stonden...

Advertisement
sibs89/TikTok

sibs89/TikTok

In een van deze uitbarstingen schreef de vrouw bijvoorbeeld: "Je parkeert niet GOED! Je hebt de doorgang van mijn auto voor mijn oprit belemmerd. Nu kan ik het huis niet uit en ben ik geblokkeerd!"

De vrouw onthulde op TikTok in sommige van haar video's, waar ze de verkeerd geparkeerde auto’s “vereeuwigt” die voor de oprit geparkeerd staan, ​​dat ze daar soms een of twee uur blijven staan, zonder dat iemand haar iets zegt, in de totale onverschilligheid van de buurt waar Sibongile Mude woont, de enige die er op de een of andere manier iets aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat er een einde komt aan deze situatie van onbeschoftheid...

sibs89/TikTok

sibs89/TikTok

Veel gebruikers op TikTok hebben haar aangeraden de gemeenteraad aan te sporen om gekleurde strepen op de weg aan te brengen om aan te geven dat er niet geparkeerd mag worden, of om kegels te plaatsen om mensen te ontmoedigen hun auto daar uren te laten staan zonder rekening met anderen te houden.

En jij, welk advies zou jij geven aan deze vrouw die praktisch wanhopig is tegenover dit onbeschaafde gedrag?

Advertisement