Hij geeft zijn vriendin een diamanten ring van 480.000 euro, maar ontdekt dan dat ze hem bedriegt

Janine image
door Janine

07 Februari 2022

Hij geeft zijn vriendin een diamanten ring van 480.000 euro, maar ontdekt dan dat ze hem bedriegt
Advertisement

Er wordt gezegd dat wie eens bedriegt, dat altijd zal doen - ben je het daarmee eens? Wij denken niet dat het een regel is, er zijn veel uitzonderingen. Over het algemeen lijken er echter mensen te zijn die meer "geneigd" zijn om te bedriegen dan anderen, die zoiets nooit zouden overwegen. Helaas is het altijd een groot trauma om te ontdekken dat je bent bedrogen door je partner en meestal eindigt de relatie abrupt en worden relaties voor altijd verpest.

Mohs Mayfair, een man uit Chelsea, was erg teleurgesteld toen hij ontdekte dat zijn vriendin hem bedroog, vooral omdat hij een ring van €480.000 voor haar had gekocht!

via India Times

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Bij het aangaan van een relatie met iemand moet je altijd veel aspecten evalueren, zoals wat de intenties van de partner zijn: een langdurige relatie? huwelijk? kinderen? Kortom, voordat je een relatie aangaat, moet je met de grootste oprechtheid begrijpen wat de ander zoekt en waar wij naar op zoek zijn.

Mohs Mayfair dacht misschien dat hij verloofd was met het "juiste meisje” en aarzelde niet na een jaar relatie om een groot bedrag uit te geven voor zijn geliefde: een 5,5-karaats wit stralende diamanten ring voor 480.000 euro! Het meisje had de ring gezien terwijl de twee aan het winkelen waren en had haar enthousiasme niet kunnen bedwingen. Een paar dagen later was de man overtuigd en besloot de ring te kopen. Gelukkig liet hij echter alleen een aanbetaling achter voor de bestelling die pas dagen later klaar zou zijn

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Jammer dat de man op Instagram een ​​reeks vreemde berichten tegenkwam tussen zijn vriendin en een onbekende, waarin beiden hem een ​​"ex" noemden. Toen Mohs het meisje ermee confronteerde, blokkeerde ze hem uit zijn leven en beëindigde de relatie. Net op de dag dat Mohs haar de ring zou hebben gegeven! Gelukkig had de man nog niet het volledige bedrag betaald en kon hij de borg terugkrijgen. Maar zijn teleurstelling was enorm: "Ik was woedend", zei hij.

Mohs vertelde: "Het was pure teleurstelling. Ik voelde me vooral verraden omdat ik me afvroeg of ze gedurende onze relatie met de andere man was geweest. Ze sms'te haar ex en zei: 'Ik heb de laatste tijd veel aan je gedacht.” Maar toen hebben we erover gepraat en het speet haar heel erg, ze zwoer dat het maar een moment was." De man hoopte dat het meisje hem trouw zou blijven, maar helaas had hij het mis. Het belangrijkste is dat hij er op tijd achter is gekomen!

Advertisement