Dit stel werd bekritiseerd vanwege het enorme gewichtsverschil: ze is "te dun" om met een zwaarlijvige man te zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit stel werd bekritiseerd vanwege het…
Hij neemt wraak op zijn vervelende collega door op zijn naam eten te laten bezorgen: betalen bij aflevering Ze parkeren voor haar oprit en blokkeren de uitgang: ze neemt wraak door woedende brieven te schrijven aan de eigenaren

Dit stel werd bekritiseerd vanwege het enorme gewichtsverschil: ze is "te dun" om met een zwaarlijvige man te zijn

08 Februari 2022 • Door Janine
3.875
Advertisement

“Liefde laat zich niet dwingen” en zo worden misschien de mooiste en ook de meest "bizarre" koppels gevormd. Iedereen heeft zijn eigen smaak en moet gelukkig zijn met zijn keuzes: er is geen "goed en fout" wanneer je ervoor kiest om je leven te delen met iemand van wie je houdt. Het belangrijkste is in feite de liefde die twee mensen bindt. Het lijdt geen twijfel dat Sienna Keera en George Keywood stapelverliefd zijn, maar hun relatie is keer op keer het doelwit geweest van talloze kritieken en discussies. De mensen die hen op sociale media zien, kunnen er met hun verstand niet bij: hoe is het mogelijk dat een mooie vrouw als Sienna, slank, zich aangetrokken voelt tot een man als George? George is een man met ernstig overgewicht, een lichamelijke aandoening die vaak niet wordt gewaardeerd. De twee zijn echter gelukkig getrouwd en hebben ook een prachtige baby!


De meeste mensen voelen zich genoodzaakt om over anderen te oordelen, zonder zelfs maar het verhaal achter ieder van ons te kennen. De relatie tussen George en Sienna staat bijvoorbeeld al lang in de schijnwerpers, aangezien Sienna vaak inhoud over haar familie op haar TikTok-profiel plaatst. Het probleem van veel gebruikers lijkt de liefde tussen een mooie en slanke vrouw als Sienna en een "extra large" man als George te kunnen accepteren. Maar wat is het probleem?

De twee wonen in Londen, in het Verenigd Koninkrijk, nadat Sienna uit Australië was verhuisd om een ​​gezin te stichten met "de man van haar leven". De twee leerden elkaar online kennen op initiatief van de jonge vrouw, die George had zien deelnemen aan een zeer populair televisieprogramma op de BBC. Vandaar de eerste vermoedens en de eerste kritieken: zou Sienna niet gewoon op zijn geld uit zijn?

Nee dus!

Advertisement

Sienna is verliefd op de persoonlijkheid van George en, zoals ze zelf toegeeft, heeft ze zich altijd aangetrokken gevoeld tot zwaardere mannen. George is een man met een grote omvang die zich op zijn gemak voelt met zichzelf, maar die toegeeft dat hij zich zorgen maakt over de toekomst. Overgewicht is geen probleem als je goed in je vel zit, maar is dat wel voor je gezondheid: vroeg of laat zal George een paar kilo moeten afvallen als hij gelukkig verder wil leven met zijn gezin en zijn kleintje wil zien opgroeien.

Webgebruikers blijven echter verbaasd ​​en bekritiseren de relatie tussen George en Sienna en noemen het ongezond. Als zij maar gelukkig zijn, toch?

Wat denk jij? Kan het verschil in gewicht tussen twee mensen beslissend zijn in een relatie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt