Ze heeft haar benen al een paar maanden niet geschoren en haar vriend verlaat haar: "Je bent walgelijk"

Janine image
door Janine

08 Februari 2022

Ze heeft haar benen al een paar maanden niet geschoren en haar vriend verlaat haar: "Je bent walgelijk"
Advertisement

Persoonlijke hygiëne is een van de weinige onderwerpen waarover we het allemaal eens zijn, want het is de basis van ons uiterlijk en ook van onze gezondheid. Jezelf elke dag grondig wassen is een "klus" die we, ten goede of ten kwade, allemaal elke dag doen zonder te klagen, maar toch zijn er veel mensen die hoogstwaarschijnlijk een vervormd of ander idee van persoonlijke hygiëne hebben dan het onze. Denk je bijvoorbeeld dat een vrouw die bewust besluit haar benen niet te scheren een kwestie is van slechte hygiëne of een simpele esthetische keuze? De meningen zijn over het algemeen verdeeld over deze kwestie.

via The Sun UK

Advertisement
bonedrymilkers/TikTok

bonedrymilkers/TikTok

Om deze reden willen we je vandaag het absurde verhaal vertellen van een jongen en zijn vriendin die, dankzij de video van deze laatste op haar TikTok-profiel, veel over zich deed praatten op internet, om een ​​heel eenvoudige en absurde reden. Het schijnt namelijk dat het meisje in kwestie er de afgelopen maanden voor heeft gekozen om haar benen niet te scheren, waardoor de haren vrij konden groeien; om deze reden besloot het meisje kort voor de komst van Kerstmis een foto van haar ongeschoren benen naar haar partner te sturen, die in reactie daarop de foto bestempelde als "walgelijk" en "onhygiënisch voor een meisje".

Ze was verbaasd over de reactie van haar vriend, aangezien ze ervan overtuigd was dat haar esthetische keuze niets te maken had met min of meer persoonlijke hygiëne; om deze reden vertelde het meisje op TikTok, dat ook de afbeeldingen van haar ongeschoren benen op het web plaatste zodat gebruikers hun mening konden geven, dat haar vriend na een lange discussie besloot de relatie met haar te beëindigen, en legde uit dat zijn aantrekkingskracht op zijn vriendin was afgenomen na het verzenden van die foto.

Advertisement
Betssssy/Wikimedia - Not The Actual Photo

Betssssy/Wikimedia - Not The Actual Photo

In feite zijn TikTok-gebruikers en volgers over het algemeen verdeeld over dit verhaal: velen distantieerden zich van de scherpe en gemene berichten van de man en wezen de vrouw erop dat ze uiteindelijk beter af was om niet meer met hem samen te zijn, anderen verdedigden in plaats daarvan de jongen en beweerden hoe het uiterlijk en de esthetische keuzes een bepaald gewicht hebben bij een meisje van een bepaalde leeftijd.

En jij, wat vind jij van dit absurde verhaal? Aan welke kant sta jij?

Advertisement