Ze krijgt van een tweeling na een bevalling van 40 uur: ze dacht dat ze alleen een meisje verwachtte

Janine image
door Janine

10 Februari 2022

Ze krijgt van een tweeling na een bevalling van 40 uur: ze dacht dat ze alleen een meisje verwachtte
Advertisement

Als een stel ernaar verlangt om vader en moeder te worden, kunnen ze niet wachten tot de vrucht van hun liefde, een gezonde en lieve baby, geboren wordt. Het maakt niet uit of het een jongen of een meisje is, zijn of haar komst in de wereld is een bron van onoverkomelijke vreugde en geluk voor de nieuwe moeder en de nieuwe vader. Stel je de immense vreugde voor die Matthew en Nicole Ziesemer voelden toen laatstgenoemde zwanger werd van hun eerste kind, maar wat ze zich niet konden voorstellen is dat de bevalling een onverwachte verrassing met zich mee zou brengen...

via Newsner

Advertisement

Nicole en Matthew Ziesemer, een stel uit Michigan, waren dolgelukkig toen ze ontdekten dat ze hun eerste baby verwachtten, en daarom besloten ze om de lange zwangerschapsperiode op de best mogelijke manier door te brengen en onder ogen te zien; de twee hadden zelfs contact opgenomen met een vertrouwde verloskundige om thuis te kunnen bevallen zonder naar het ziekenhuis te gaan. Helaas vielen deze plannen in het water door de bevalling die vele uren duurde, die Nicole onverwachts moest doorstaan ​​toen de grote dag aanbrak...

Niet alleen vond het moment van het breken van de vliezen te vroeg plaats, een detail dat de geplande geboorte thuis al zou hebben uitgesloten, maar uiteindelijk duurde de bevalling die de vrouw moest doorstaan ​​in totaal 40 uur, eindigend met de geboorte van de prachtige Blakeley Faith, op 30 december 2018.

Advertisement

Maar dat was nog niet alles: de verloskundige van het ziekenhuis stond namelijk versteld van wat ze op dat moment zag, namelijk het hoofd van een ander kind dat eruit probeerde te komen. Precies, Nicole droeg al die tijd buiten haar medeweten een tweeling in haar baarmoeder!

En zo, 59 minuten na de geboorte van haar oudere zus Blakeley Faith, arriveerde de kleine Cade in het leven van Nicole en Matthew; tot ieders verbazing stond de familie Ziesemer op het punt twee kleine meisjes in huis te verwelkomen. Nicole herinnert zich nog de opwinding, angst en vreugde toen ze ontdekte dat ze een tweeling op de wereld had gezegd: "Het was een schok omdat niemand het had verwacht, iedereen in de kamer dacht dat ze een spook zagen. Mijn eerste gedachte na de geboorte van de tweede baby was: “Oh man! We hebben een tweede wieg nodig, een tweede autostoeltje, een tweede alles!”

Kortom, Nicole en Matthew lijken een geweldige les van het leven te hebben geleerd: hoewel veel dingen kunnen worden gepland, gaat niet alles altijd zoals we hadden voorzien!

Advertisement