Een creatieve moeder bouwt een miniatuurkeuken voor haar dochter van oude kartonnen dozen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een creatieve moeder bouwt een miniatuurkeuken…
Moeder biedt haar 12-jarige zoon 1800 dollar voor het niet gebruiken van sociale netwerken tot hij 18 jaar is

Een creatieve moeder bouwt een miniatuurkeuken voor haar dochter van oude kartonnen dozen

27 Februari 2022 • Door Janine
1.184
Advertisement

Als je kinderen hebt moet je rekening houden met heel wat uitgaven, waaronder natuurlijk die van speelgoed. Het is normaal dat een kind, of een kleinkind, altijd een nieuw speeltje wil hebben, en het is ook waar dat hij er hoogstwaarschijnlijk snel genoeg van zal krijgen. Je moet altijd een evenwicht zoeken tussen het voldoen aan de kinderwens en hem niet verwennen. Maar hoeveel kost het? Als je in een speelgoedwinkel loopt, realiseer je je meteen wat je kwijt bent. Een ingenieuze moeder heeft echter een leuke manier gevonden om niet alleen geld te besparen, maar ook om kwaliteitstijd door te brengen met haar kind. Dankzij haar vaardigheden op het gebied van doe-het-zelven is ze erin geslaagd een miniatuurkeuken voor haar dochter te bouwen.

Het uiteindelijke project is echt geweldig!


Bijna iedereen wilde als kind een keukentje om te doen alsof ze volwassen waren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van de meest populaire spellen onder de kleintjes een miniatuurkopie zijn van wat elke volwassene elke dag gebruikt: de stofzuiger, de keuken, de oven, het strijkijzer...

Rodessa Villanueva-Reyes is een zeer ingenieuze en creatieve moeder en ondernemer, zozeer zelfs dat ze een hele speelgoedkeuken voor haar dochter heeft gebouwd, uitgaande van een basis van kartonnen dozen. Een project dat elke ouder met een beetje tijd en moeite zou kunnen doen. Rodessa begon met het maken van de vormen van de kastjes, huishoudelijke apparaten en al het andere, om in ieder geval een basis te hebben om mee te beginnen.

Om de kartonnen dozen in te kleuren en tot leven te brengen, gebruikte de moeder gekleurd zelfklevend papier, voornamelijk wit en lichtblauw.

Advertisement

จัดตกแต่งผนังห้องอย่างสวยงาม

Pubblicato da StepUp ByRoseapple su Domenica 25 marzo 2018

De moeder lijkt er uiteindelijk zoveel plezier in te hebben gekregen, dat ze een eenvoudige keuken heeft omgetoverd tot een echte cafetaria, met keukengerei, gootsteen en borden. Voor het construeren van de kraan voor de gootsteen gebruikte ze de dispenser voor vloeibare zeep, waarmee ze bewees een grote inventiviteit te hebben, terwijl ze voor de tegels gekleurde servetten gebruikte.

ถึงเวลาแม่ครัวตัวน้อยทำอาหารแล้วจ้า

Pubblicato da StepUp ByRoseapple su Domenica 25 marzo 2018

Zou jij in staat zijn om zoiets voor je kinderen of kleinkinderen te maken? Test jezelf!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt