Een creatieve moeder bouwt een miniatuurkeuken voor haar dochter van oude kartonnen dozen

Janine image
door Janine

27 Februari 2022

Een creatieve moeder bouwt een miniatuurkeuken voor haar dochter van oude kartonnen dozen
Advertisement

Als je kinderen hebt moet je rekening houden met heel wat uitgaven, waaronder natuurlijk die van speelgoed. Het is normaal dat een kind, of een kleinkind, altijd een nieuw speeltje wil hebben, en het is ook waar dat hij er hoogstwaarschijnlijk snel genoeg van zal krijgen. Je moet altijd een evenwicht zoeken tussen het voldoen aan de kinderwens en hem niet verwennen. Maar hoeveel kost het? Als je in een speelgoedwinkel loopt, realiseer je je meteen wat je kwijt bent. Een ingenieuze moeder heeft echter een leuke manier gevonden om niet alleen geld te besparen, maar ook om kwaliteitstijd door te brengen met haar kind. Dankzij haar vaardigheden op het gebied van doe-het-zelven is ze erin geslaagd een miniatuurkeuken voor haar dochter te bouwen.

Het uiteindelijke project is echt geweldig!

via Forurbanwomen.com

Advertisement

Bijna iedereen wilde als kind een keukentje om te doen alsof ze volwassen waren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van de meest populaire spellen onder de kleintjes een miniatuurkopie zijn van wat elke volwassene elke dag gebruikt: de stofzuiger, de keuken, de oven, het strijkijzer...

Advertisement

Rodessa Villanueva-Reyes is een zeer ingenieuze en creatieve moeder en ondernemer, zozeer zelfs dat ze een hele speelgoedkeuken voor haar dochter heeft gebouwd, uitgaande van een basis van kartonnen dozen. Een project dat elke ouder met een beetje tijd en moeite zou kunnen doen. Rodessa begon met het maken van de vormen van de kastjes, huishoudelijke apparaten en al het andere, om in ieder geval een basis te hebben om mee te beginnen.

Om de kartonnen dozen in te kleuren en tot leven te brengen, gebruikte de moeder gekleurd zelfklevend papier, voornamelijk wit en lichtblauw.

จัดตกแต่งผนังห้องอย่างสวยงาม

Pubblicato da StepUp ByRoseapple su Domenica 25 marzo 2018

De moeder lijkt er uiteindelijk zoveel plezier in te hebben gekregen, dat ze een eenvoudige keuken heeft omgetoverd tot een echte cafetaria, met keukengerei, gootsteen en borden. Voor het construeren van de kraan voor de gootsteen gebruikte ze de dispenser voor vloeibare zeep, waarmee ze bewees een grote inventiviteit te hebben, terwijl ze voor de tegels gekleurde servetten gebruikte.

ถึงเวลาแม่ครัวตัวน้อยทำอาหารแล้วจ้า

Pubblicato da StepUp ByRoseapple su Domenica 25 marzo 2018

Zou jij in staat zijn om zoiets voor je kinderen of kleinkinderen te maken? Test jezelf!

Advertisement