Ze is bang dat haar baby gaat huilen tijdens de vlucht: ze deelt oordopjes en een kaartje uit aan de 200 passagiers

Janine image
door Janine

22 Februari 2022

Ze is bang dat haar baby gaat huilen tijdens de vlucht: ze deelt oordopjes en een kaartje uit aan de 200 passagiers
Advertisement

Als je ouder wordt, krijg je gelukkig of helaas niet ook een handleiding over hoe je jezelf in een mum van tijd kunt transformeren in perfecte mama's en papa's. Dit betekent dat voor velen die voor het eerst ouders worden, het misschien een onoverkomelijke uitdaging lijkt om met een pasgeboren baby om te gaan, vooral in het openbaar. Daarom besloot een Koreaanse moeder, die van Seoul naar Californië moest reizen, voorzorgsmaatregelen te nemen door zich van tevoren aan de passagiers op de vlucht te verontschuldigen voor het geval haar zoontje van streek zou raken. De vrouw deed dit in de praktijk door aan de 200 passagiers een briefje uit te delen met een boodschap en andere kleine voorwerpen waaruit bleek hoe belangrijk het voor haar was dat geen enkele passagier gestoord zou worden door het plotselinge geschreeuw van haar zoon.

via Facebook / Dave Corona

Advertisement

Hoe vaak ben je niet gestoord door het gehuil en de grillen van een kind in een vliegtuig? Als de reis 10 uur duurt, kan het nog onaangenamer zijn om ernaast... of op dezelfde vlucht te zitten! De moeder van de kleine Junwoo weet dit maar al te goed en daarom heeft ze een plastic zak met dit bericht uitgedeeld aan alle passagiers:

"Hallo, ik ben Junwoo en ik ben 4 maanden oud. Vandaag ga ik met mijn moeder en oma naar de Verenigde Staten om mijn tante te bezoeken. Ik ben een beetje nerveus en bang omdat het de eerste vlucht van mijn leven is wat betekent dat ik misschien ga huilen of teveel lawaai maak. Ik zal proberen kalm te blijven, ook al kan ik niets beloven. Neem het me alsjeblieft niet kwalijk. Daarom heeft mijn moeder wat kleine cadeautjes voor je klaargemaakt! Snoep en oordopjes. Gebruik ze als ik te veel lawaai maak. Geniet van de vlucht. Dank je wel."

Advertisement

Facebook – Dave Corona

Passagier Dave Corona deelde de afbeeldingen van het tafereel en prees het attente gebaar van de vrouw: “Op een tien uur durende vlucht van Seoel, in Korea, naar San Francisco deelde een moeder meer dan 200 zakjes gevuld met snoep en oordoppen uit, voor het geval de 4 maanden oude baby zou gaan huilen tijdens de vlucht. Een zeer ontroerend gebaar van de moeder die weet dat als je kinderen hebt, je onverwachte dingen kunt verwachten".

Veel gebruikers prezen het gebaar, maar ze drongen er ook bij de moeder op aan zich niet schuldig te voelen over haar kind. Er zijn mensen die heel resoluut waren en zelfs het gebaar van de moeder veroordeelden: "Nooit, nooit mag een moeder zich schuldig voelen omdat ze haar kinderen aan boord heeft! Het zijn dronken en stinkende volwassenen, die zich zouden moeten verontschuldigen om aan boord zijn! Dit bericht is dwaas en mensen moeten begrijpen: een baby is een baby, moeders, voel je alsjeblieft niet schuldig!".

Wat denk jij ervan? Was het een gebaar dat geprezen moet worden of was het beter om niets te doen?

Advertisement