Hij is net 121 jaar geworden en is een van de oudste mannen ter wereld

Janine image
door Janine

14 Februari 2022

Hij is net 121 jaar geworden en is een van de oudste mannen ter wereld
Advertisement

Het levenselixer? We weten niet precies wat het is, maar de realiteit is dat we allemaal voor altijd willen leven, ouderdom en ziekte willen verslaan en voor altijd gezond willen blijven. Een fantasie die alleen kan bestaan ​​in fictieve verhalen en films, maar die voor sommige mensen in deze wereld een dagelijkse realiteit is. Denk bijvoorbeeld aan de ultra-honderdjarige mensen die onze aarde bevolken, zijn zij niet het levende bewijs van hoeveel een mens, met een beetje genetisch geluk, heel, heel lang kan leven?

via G1 Globo

Advertisement

Ao completar 121 anos, o aposentado Andrelino Vieira da Silva ganhou um bolo temático como o "O terror do INSS". O...

Pubblicato da Folha Vitória su Martedì 8 febbraio 2022

Vandaag willen we je voorstellen aan Andrelino Vieira da Silva, onofficieel een van de oudste mensen die op deze planeet aarde bestaat, die net 121 jaar oud is geworden en momenteel woont in de stad Aparecida de Goiania in de regio Goias, in Brazilië. De man, die volgens zijn identiteitskaart op 3 februari 1901 geboren lijkt te zijn, is een ultra honderdjarige die in de afgelopen decennia een buitengewoon groot gezin heeft grootgebracht: hij heeft zeven kinderen gekregen, van wie er vijf nog in leven zijn, heeft dertien kleinkinderen en 16 achterkleinkinderen.

Een heel lang leven dat hij volledig heeft gewijd aan de zorg voor zijn gezin, zozeer zelfs dat hij op 121-jarige leeftijd deze buitengewone mijlpaal samen met zijn naaste familieleden wilde vieren met een werkelijk oneerbiedige taart: het bijschrift stond op de taart "The terror of the INSS", oftewel de terreur van het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid van Brazilië, het instituut dat zich in het algemeen bezighoudt met de betalingen van pensioenen en economische uitkeringen voor degenen die het overlijden van een bejaarde echtgenoot hebben overleefd.

Advertisement

O TERROR DO INSS Já pensou receber aposentadoria por mais de 60 anos?? Esse idoso comemorou seus 121 anos com o bolo...

Pubblicato da De olho na Cidade su Giovedì 10 febbraio 2022

Janaina Lemes de Souza, een van Andrelino's dertien kleinkinderen, zei over haar grootvader: "Het is een groot voorrecht om een ​​persoon van deze leeftijd in de familie te hebben om verhalen met hem te kunnen delen. Mijn dochter had bijvoorbeeld de kans om een ​​overgrootvader te hebben. Ik niet, daarom waarderen we elk moment met Andrelino. Hij reist, gaat naar het café, doet alles, hij is helder, actief, kookt zijn eten, zorgt voor de kleine dingen. We leven met de hele familie op zijn land, maar hij heeft zijn eigen hut, waar hij alleen woont. Hij leidt een volkomen normaal leven, behalve dat hij 121 jaar oud is."

Wat zijn we jaloers op de heer Andrelino, die alleen wacht op de officiële bevestiging van het Guinness World Record om de oudste man ter wereld ooit te worden, een record dat momenteel in handen is van de Japanse vrouwe Kane Tanaka, die “slechts” 119 jaar oud is!

Advertisement