Ze winnen een huis van £3,5 miljoen na het kopen van een lot van £10

Janine image
door Janine

20 Februari 2022

Ze winnen een huis van £3,5 miljoen na het kopen van een lot van £10
Advertisement

In het leven zou meer geluk nodig zijn, voor iedereen. Natuurlijk speelt het welwillende lot zijn kaarten, niemand van ons mensen weet wanneer het geluk op onze deur zal kloppen, en als dat zo is, zal het dat zeker doen wanneer we het het minst verwachten. Om deze reden maakt het verrassingseffect van geluk ons ​​vaak jubelend van vreugde, maakt ons gelukkig, extatisch, soms verbaasd; ja, want een groot fortuin dat plotseling plaatsvindt, kan ons leven ernstig veranderen, zoals is gebeurd met deze Britse familie wier geschiedenis de wereld over is gegaan...

via New York Post

Advertisement
Facebook

Facebook

Dit is het verhaal van Ben Pott en zijn vrouw Becca, een Brits stel dat onlangs hun eerste dochter Ava heeft gekregen en die in een bescheiden appartement in Oost-Londen wonen, van oudsher een wijk in de grote populaire metropool voor burgers met een laag inkomen. Sinds de geboorte van hun baby hadden Ben en Becca er altijd van gedroomd om naar een groter en comfortabeler huis te kunnen verhuizen, daarom kochten ze vaak kaartjes voor het winnen van huizen voor arme gezinnen georganiseerd door de Engelse vereniging Omaze. Ben was namelijk een frequente koper van loten, maar hij had nooit geluk gehad, dus op een dag besloot Becca te spelen: ze wist dat haar man die dag vergeten was het lot te kopen, dus kocht ze een pakket van 10 loten voor de prijs van 10£, om het geluk opnieuw te beproeven.

En gelukkig had Becca, financieel analist met zwangerschapsverlof, dat pakket loten van Omaze gekocht: ze hadden een gloednieuwe villa gewonnen ter waarde van ongeveer 3,5 miljoen pond; eindelijk veranderde hun leven voor altijd, ten goede!

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

De villa die nu eigendom is van de familie Pott heeft vijf slaapkamers met elk drie kleedkamers en vier ruime en luxe badkamers; de prachtige residentie heeft ook een zeer grote woonkamer, een sinaasappelboomgaard in de tuin, een extra kookhoek, een jacuzzi en een garage die ruim genoeg is om drie auto's te parkeren, een imposante entree en een privétuin naast de eerder genoemde sinaasappelboomgaard. Het is duidelijk dat Becca en Ben dolgelukkig zijn: "We wilden naar een grotere plaats verhuizen nadat onze dochter Ava werd geboren - nu viert ze haar eerste verjaardag in een villa. We hadden geen ruimte voor haar grootouders om te komen logeren en in ons appartement te verblijven, met slechts twee slaapkamers, maar nu hebben ze de hele derde verdieping voor zichzelf als ze ons bezoeken. Deze overwinning verandert echt ons leven, we blijven hier en genieten in ieder geval van het huis deze zomer, maar wat we ook besluiten te doen, we weten dat Ava klaar is voor het leven!"

We zijn blij voor Ben, Becca en Ava Pott, een gezin dat het verdiend heeft om een ​​betere toekomst te hebben!

Advertisement