De examinator laat haar zakken zonder zelfs maar in de auto te stappen: "Deze auto is vies"

Janine image
door Janine

17 Februari 2022

De examinator laat haar zakken zonder zelfs maar in de auto te stappen: "Deze auto is vies"
Advertisement

Wanneer je meerderjarig bent, is een van de dingen die je onmiddellijk wilt doen en ondernemen, naast het behalen van een diploma of het beginnen met je eerste werkervaring om geld opzij te zetten, je inschrijven bij een rijschool om een ​​​​rijbewijs te halen; dankzij dit "magische" document kan een jongere die net 18 is geworden aan boord van een auto stappen en in alle vrijheid rijden, waarbij hij of zij altijd nauwgezet de verkeersregels volgt, die van land tot land veranderen. Om een ​​rijbewijs te halen moet je eerst een theoretisch examen afleggen en dan pas een praktijkexamen, het moeilijkste en meest complexe.

via The Sun UK

Advertisement
Max Pixel/Not The Actual Photo

Max Pixel/Not The Actual Photo

Maar bedenk dat er mensen zijn die niet eens de tijd hebben om in de auto te stappen om het praktijkexamen te doen of de examinator laat je al zakken, net zoals gebeurde in dit absurde verhaal dat zich afspeelde in Lancashire, Groot-Brittannië. Paul Turner vertelde over de vreemde gebeurtenis, de vader van de 17-jarige tiener wier rijbewijs werd geweigerd op het moment van het praktijkexamen na maanden van studie en intensief lessen. Het meisje had haar vader verteld dat ze niet eens tijd had om in de auto te stappen van de rijschool of de examinator stuurde haar weer onmiddellijk naar huis, praktisch gezakt, en de reden is echt ongelooflijk.

Het lijkt erop dat de reden achter de afwijzing het vermeende "vuil" van de auto is; op de grond lagen er in feite verschillende stukjes gum, waarschijnlijk van de vorige rijleraar die iets met zijn potlood had uitgewist; de man was vergeten de passagiersmat schoon te maken en dus bleven die stukjes daar liggen, in het zicht. Een detail echter waar de rij-examinator niet blij mee was, toen de dochter van Paul Turner op het punt stond in de auto te stappen.

Advertisement
Andrea Stavast/Flickr - Not The Actual Photo

Andrea Stavast/Flickr - Not The Actual Photo

Paul Turner zei: “De rubberen stukjes zaten niet op de bestuurdersstoel of waar de examinator op dat moment zou moeten zitten. Het is niet dat er zakjes chips of lege blikjes waren achtergelaten, het is gewoon belachelijk! Mijn dochter is al lang aan het sparen, ze heeft gespaard voor haar eerste auto, en dit alles is heel oneerlijk. Wanneer ze afstudeert in de zomer zal ze geen rijbewijs hebben en zal ze geen banen kunnen accepteren die te ver weg zijn…”

Hoewel de rij-instructeur tussenbeide kwam om het 17-jarige meisje te verdedigen dat het praktijkexamen naderde, was er niets aan te doen, de examinator was onvermurwbaar over het schoonmaken van het voertuig en dus zal de dochter van Paul Turner weer een poging moeten wagen.

Is wat er met deze arme tiener is gebeurd, volgens jou juist of niet?

Advertisement