Ze is 11 jaar oud en heeft onlangs haar vader verloren: een voetballer besluit haar te vergezellen naar het vader-dochterbal

Janine image
door Janine

20 Februari 2022

Ze is 11 jaar oud en heeft onlangs haar vader verloren: een voetballer besluit haar te vergezellen naar het vader-dochterbal
Advertisement

Het leven zit vol valkuilen, maar ook mooie ontdekkingen en spannende momenten en helaas moet je alles op elk moment onder ogen kunnen zien. Omgaan met het verlies van een ouder is voor niemand gemakkelijk, laat staan ​​voor een 11-jarig meisje. Audrey Soape heeft een verschrikkelijk jaar van haar leven achter de rug, want ze verloor haar vader en ook haar grootvader; we kunnen ons alleen maar het trauma voorstellen dat het kleine meisje moest doormaken op zo'n delicaat moment van haar groei. Haar moeder, Holly, besloot haar een beetje op te vrolijken op de schooldag die gewijd was aan het vader-dochterbal - een evenement waar Audry zich ongemakkelijk bij zou hebben gevoeld of waar ze niet bij kon zijn - door contact op te nemen met een beroemde American football-speler. Verrassend genoeg accepteerde de profspeler het aanbod van Audry's moeder.

Advertisement

Anthony Harris is een professionele voetballer, onderdeel van het Eagles-team, en is de favoriete speler van Audry. Om deze reden probeerde de moeder het onmogelijke voor de dag van het "vader-dochter" bal op school: contact opnemen met Harris en voorstellen om Audry te verrassen op die voor haar zeer speciale dag. Holly, Audry's moeder, hoopte op een positieve reactie, maar ze wist dat de kans dat dit zou gebeuren erg klein was. Ze had niet verwacht dat Harris dit voorstel meteen zou accepteren! Toen ze eenmaal hoorde van de situatie en hoe Audry onlangs haar vader verloor, bood de speler niet alleen aan om het kind naar het schoolbal te vergezellen, maar betaalde hij ook voor haar jurk, visagist en kapper.

Advertisement

"Ik was zo angstig en opgewonden voor haar omdat ze het meest verschrikkelijke jaar had meegemaakt”, zei haar moeder, eraan toevoegend hoe perfect de verrassing was: "Ze voelde zich de hele avond een prinses. Harris was zo aardig en lief, hij heeft de hele avond zo speciaal voor haar gemaakt.”

Harris zei dat hij iets menselijks wilde doen, dat Audry en haar familie zou steunen in zo'n moeilijke tijd. Daarom trok hij de schoenen van de professionele speler uit en kleedde zich om zijn grootste fan naar het bal te begeleiden. Een gebaar dat gebruikers prezen met veel ondersteunende opmerkingen.

Audry was aanvankelijk onrustig en in verlegenheid gebracht omdat ze niet wist wat ze moest zeggen of doen, maar Harris brak het ijs en toen kwam de rest vanzelf. Het meisje had veel plezier en voor een avond voelde ze zich een prinses die kon dansen met haar sportidool. Harris bewees niet alleen een kampioen te zijn op het veld, maar ook buiten het veld!

Advertisement