Ze reserveert een restaurant voor de verjaardag van haar moeder, maar laat haar de rekening betalen

Janine image
door Janine

19 Februari 2022

Ze reserveert een restaurant voor de verjaardag van haar moeder, maar laat haar de rekening betalen
Advertisement

Wanneer de verjaardag van onze moeder of vader aanbreekt, hebben wij kinderen de plicht om hun prachtige en unieke dag onvergetelijk te maken. Niet alle verjaardagscadeaus van de kinderen zijn echter welkom, er zijn namelijk ouders die met verbazing hebben verteld over de verbijsterende en bijna absurde ervaringen van sommige cadeaus die hun kinderen hebben gegeven om hun speciale dag op te fleuren. Zoals bijvoorbeeld gebeurde met deze anonieme moeder, die gebruikers wilde vertellen hoe haar stiefdochter een tafel in een restaurant voor haar verjaardag had gereserveerd, en de vrouw... de hele rekening liet betalen!

via The Sun UK

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

De vrouw vertelde anoniem over haar slechte ervaring met haar stiefdochter op Mumsnet; deze laatste, ervan overtuigd dat ze een welkom geschenk aan haar stiefmoeder en biologische vader gaf, had besloten haar een speciaal geschenk te geven, namelijk een tafel voor twee gereserveerd in een bekend restaurant voor een ontspannende high tea; jammer dat de vrouw ontdekte dat ze de rekening zelf moest betalen. Dit is wat ze in haar eigen woorden zei: “Zaterdag is mijn verjaardag. Mijn stiefdochter en haar man reserveerden voor mijn man en mij een elegante high tea op zondagmiddag in het beste restaurant in de stad. Ik bedankte haar voor zo'n attent geschenk en vroeg haar om de tijd te verduidelijken, en het referentienummer voor het geschenk enz. Ze gaf me een foto van de reservering en zei dat het allemaal op mijn naam was gereserveerd, wat mooi was, maar ik was in de war toen ik me realiseerde dat ik de rekening zou moeten betalen. Dus het cadeau was gewoon de tafelreservering. Mijn stiefdochter gaf me dit cadeau. Ik vroeg nog een keer beleefd, voor de duidelijkheid, of ik het goed begrepen had, en dat was zo."

Advertisement
StockSnap/Not The Actual Photo

StockSnap/Not The Actual Photo

"Ik was oprecht verbaasd. Maar uiteindelijk besloot ik te gaan, omdat ik de plek die ze had gereserveerd leuk vond, omdat er meestal een lange rij staat, maar ik heb nog nooit gehoord dat een reservering een verjaardagscadeau is!"

Hoe zou jij het hebben opgevat als je in de plaats van de gevierde vrouw was geweest? Zou je tevreden zijn geweest met een simpele reservering van een tafel en alles zelf betalen, of had je daar iets van gezegd? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement