Steriel zwart stel adopteert 3 kinderen: "De huidskleur hoeft niet bij elkaar te passen "

Janine image
door Janine

21 Februari 2022

Steriel zwart stel adopteert 3 kinderen: "De huidskleur hoeft niet bij elkaar te passen "
Advertisement

Er zijn zoveel stellen die niets liever willen dan ouders worden, maar die om de een of andere fysiologische reden niet op natuurlijke wijze zwanger kunnen worden. Er zijn veel alternatieve wegen die je kunt nemen als je tot het uiterste wilt gaan om een ​​baby te krijgen, maar er zijn ook uitzonderlijke gevallen waarin helaas niets lijkt te werken. Sadie en Jarvis Sampson probeerden bijvoorbeeld een baby te krijgen zodra ze in 2018 trouwden. Helaas had het paar geen geluk, ondanks hun inspanning en totale toewijding: Sadie onderging zelfs een operatie om af te vallen en haar kansen te vergroten om zwanger te worden. Uiteindelijk vond het lot echter een andere oplossing voor hen, waardoor ze toch de ouders werden van een prachtig kind. En dat is nog niet alles.

Advertisement

Sadie herinnert zich met deze woorden de slopende reis die ze ondernamen om te proberen zwanger te worden nadat ze trouwden: "We probeerden ook de ongevraagde adviezen van vrienden, familie en onbekenden. 14 maanden lang hebben we geprobeerd, gebeden en gewacht. Maand na maand. De ene negatieve zwangerschapstest na de andere. Het leek erop dat we hulp nodig hadden om zwanger te worden en we praatten erover met artsen." Maar zelfs de dokters leken de oplossing niet te hebben en het enige concrete advies van hen was om Sadie voor te stellen om af te vallen, om zo haar vruchtbaarheid te bevorderen. Na een operatie waarbij ze ongeveer 13 kg afviel, hadden Sadie en haar man Jarvis eindelijk nieuwe hoop. Het liep echter niet zoals verwacht en de mislukte pogingen volgden elkaar op.

Advertisement

"Mijn chirurg had zoveel woorden gebruikt om te beschrijven hoe vruchtbaar ik zou zijn na de operatie, maar ik werd nog steeds niet zwanger. Dus op een gegeven moment gaven we het op. We realiseerden ons dat we alleen voorbestemd waren om tante en oom te zijn voor onze nichtjes en neefjes en peetouders voor onze peetkinderen”, vertelde Sadie.

Toen kwam het telefoontje dat hun leven veranderde. Een vriendin van Sadie vroeg hen om te overwegen een kind te adopteren dat tijdelijk een pleeggezin nodig had, terwijl de moeder voor zichzelf zou kunnen zorgen. Sadie en Jarvis aarzelden aanvankelijk omdat ze vreesden dat ze, als ze eenmaal gehecht waren aan het kind, hem niet zouden kunnen laten gaan zonder een leegte in hun hart. De verrassing kwam echter kort daarna: de maatschappelijk werker stelde het paar gerust door te zeggen dat de biologische moeder van het kind liever had gezien dat het kind rechtstreeks aan hen ter adoptie zou worden gegeven.

De twee waren in de zevende hemel!

The family I’ve always dreamt of, yet never could have imagined!

Pubblicato da Sadie Sampson su Mercoledì 22 dicembre 2021

En dat is nog niet alles, want in 2021 werden Sadie en Jarvis dankzij de donatie van embryo's ook ouders van een tweeling, Journee en Destinee. Ook in dit geval maakt het niet uit of kinderen en ouders een andere huidskleur hebben, want het belangrijkste is dat het gezin gebouwd is op een zeer solide fundament, gemaakt van liefde. Geen wonder dat hun prachtige foto's viraal zijn gegaan, want ze vertegenwoordigen een werkelijk prachtig gezin!

Advertisement