Man sprak bijna 20 jaar niet met zijn vrouw omdat hij jaloers was op de band tussen haar en hun zoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Man sprak bijna 20 jaar niet met zijn…
Bij het eindgesprek met de werkgever deelt ze mee dat ze zwanger is, maar hij antwoordt rustig: Uber-chauffeur rijdt een stel naar huis en ontdekt dat hij de man is met wie ze aan het daten was

Man sprak bijna 20 jaar niet met zijn vrouw omdat hij jaloers was op de band tussen haar en hun zoon

23 Februari 2022 • Door Janine
2.840
Advertisement

Wanneer we ruzie maken met iemand, of dit nu een familielid, een echtgenoot, een goede vriend of gewoon een kennis is, is een van de meest directe en begrijpelijke menselijke reacties om de relatie met de andere persoon tijdelijk te beëindigen, zelfs zo ver te gaan dat je een tijdje niet met elkaar praat. In sommige gevallen is zwijgen namelijk goud waard, en dat geldt nog meer voor deze Japanse man die al een eigen record lijkt te hebben: 18 jaar lang heeft hij namelijk geen woord met zijn vrouw gewisseld uit… jaloezie!


Dit is het ongelooflijke verhaal van Otou Yumi, een man die in het zuiden van Japan woont en waar veel over gepraat werd nadat zijn zoon Yoshiki, de derde die het stel kreeg en die nu 18 jaar oud is, mee wilde doen aan een televisieprogramma om hulp te vragen: zijn vader en moeder Katayama spraken vanaf het moment van zijn geboorte praktisch niet meer met elkaar, en het lijkt erop dat de reden gedeeltelijk te wijten is aan de geboorte van het derde kind.

Dat klopt, want volgens het verhaal van Yoshiki spreekt zijn vader geen woord meer tegen zijn moeder vanwege een sterke jaloezie die is ontstaan ​​tussen de volwassen man en het derde kind op het moment van zijn geboorte; in feite lijkt het erop dat toen Yoshiki werd geboren, de moeder al haar kracht, al haar energie en vooral al haar aandacht naar de baby richtte en haar man verwaarloosde.

Moe van deze absurde familievete die was gebaseerd op wederzijds zwijgen, besloot Yoshiki iets te doen en zich tot een Japans televisieprogramma te wenden dat ontmoetingen organiseerde tussen verschillende mensen om problemen, antipathieën, verraad enzovoort op te lossen; dus organiseerden de jongen en zijn twee andere broers een ontmoeting tussen zijn moeder en zijn vader, zonder hun medeweten, op een bankje in een stadspark. Verbaasd dat ze elkaar daar hadden ontmoet, moesten de twee uiteindelijk wel een paar woorden wisselen. Otou onderstreepte nogmaals zijn afgunst tegenover zijn zoon Yoshimi, zijn vrouw antwoordde in plaats daarvan, vreemd genoeg op een begripvolle manier, als volgt: "Ik weet dat je door de jaren heen erg hard voor me bent geweest, maar ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor onze familie. Ik zou graag willen dat we weer praten en samen ons gezin runnen.”

Zou er vrede gesloten zijn? We weten het niet helemaal zeker, en jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt