Uber-chauffeur rijdt een stel naar huis en ontdekt dat hij de man is met wie ze aan het daten was

Janine image
door Janine

22 Februari 2022

Uber-chauffeur rijdt een stel naar huis en ontdekt dat hij de man is met wie ze aan het daten was
Advertisement

Een van de verschillende manieren om wat extra geld te verdienen is om jezelf ten dienste te stellen van gebruikers en wat ritten met je auto te maken. Er zijn veel privé-vervoersdiensten, - Uber wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in verschillende delen van de wereld. Net als taxichauffeurs hebben mensen die vaak “liften” geven meestal veel anekdotes te vertellen: elke dag ontmoet je veel verschillende mensen! Jen Worden, een Amerikaanse vrouw die als chauffeur voor Uber werkt om wat extra te verdienen, heeft iets heel bijzonders te vertellen.

De jonge vrouw had namelijk een rit aangenomen die werd aangevraagd door een vrouw, die ongelooflijk genoeg werd vergezeld door... een man waar Jen in die periode mee aan het daten was!

via TikTok / jword444

Advertisement
TikTok / jword444

TikTok / jword444

Die avond wist Jen dat de man met wie ze aan het daten was verhinderd zou zijn, omdat hij “met een vriend naar de hockeywedstrijd zou kijken”, dus besloot ze wat extra geld te verdienen met Uber. Hoeveel kansen waren er dat de jonge vrouw hem aan boord zou krijgen, in het gezelschap van een ander? De scène was schokkend voor allebei, maar tijdens de rit zei niemand er iets over.

Jen beantwoordde eenvoudig het verzoek van een vrouw en nam een rit aan; toen ze aankwam, liet ze de twee instappen. Eerst herkende ze de man niet vanwege het beschermende masker, maar toen realiseerde ze zich dat hij de jonge man was met wie ze aan het daten was! Toegegeven, ze waren niet officieel samen, maar hij had schaamteloos tegen haar gelogen en ook het feit, niet te verwaarlozen, dat hij op hetzelfde moment aan het daten was met een andere vrouw.

Advertisement
TikTok / jword444

TikTok / jword444

“Ik keek in de achteruitkijkspiegel, "zei Jen," we maakten oogcontact en ik realiseerde me dat we het op dat moment allebei wisten. Ik wist dat hij het was. Hij wist dat ik het was. We droegen onze maskers, daarom herkende ik hem niet meteen”. Aan het einde van de rit stuurde de man haar zelfs een bericht waarin hij zich verontschuldigde, waarin hij beweerde dat de vrouw met wie hij was slechts een vriendin was.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Een paar dagen na deze ongelukkige gebeurtenis ging Jen uit met een paar vrienden en vond toevallig dezelfde vrouw aan de bar. De jonge vrouw vertelde haar expliciet dat ze een relatie had met die man, en dus waren Jens vermoedens gegrond. Natuurlijk, nu zal Jen afstand nemen van die man, maar ze geeft toe dat deze ervaring haar geschokt heeft.

Het is moeilijk om iemand te vinden die je blindelings kunt vertrouwen, maar je moet nooit opgeven.

Advertisement