"Mijn 66-jarige vrouw is mooier dan dit model": de lieve verklaring van een oudere man aan zijn vrouw

Janine image
door Janine

27 Februari 2022

"Mijn 66-jarige vrouw is mooier dan dit model": de lieve verklaring van een oudere man aan zijn vrouw
Advertisement

Wanneer een getrouwd stel jarenlang onder hetzelfde dak heeft gewoond, kunnen ze vaak in de val lopen van verveling, herhaling, het verzwakken van het liefdesgevoel; want ook al is de liefde en genegenheid wederzijds, het heeft niet noodzakelijk dezelfde intensiteit als de allereerste jaren waarin het opbloeide. Dus hoe hou je de vlam van het sentiment altijd branden wanneer, bijvoorbeeld, het paar de derde leeftijdsfase ervaart? Hoe kun je na zoveel jaren genegenheid blijven tonen? Een prachtig en zeer ontroerend antwoord wordt gegeven door een oudere man uit het Verenigd Koninkrijk die het internet is rondgegaan.

via Mirror UK

Advertisement

Zijn naam is Richard Freemantle, hij is een oudere man die in Portsmouth in het Verenigd Koninkrijk woont en die nog steeds een heel sterk, oprecht en kristalhelder gevoel van liefde heeft voor zijn 66-jarige vrouw. Een liefde die zo puur was dat hij die demonstreerde door commentaar te geven op een bericht op het web waarin stond dat het 19-jarige Israëlische model Yael Shelbia was uitgeroepen tot het mooiste gezicht van 2020. De man, die commentaar gaf op het nieuws, wilde niet alleen benadrukken dat het meisje objectief gezien erg knap en aantrekkelijk was, maar dat hij desondanks dacht dat zijn 66-jarige vrouw, een vrouw die veel ouder was dan Yael Shelbia en veel meer levenservaring heeft, de mooiste ter wereld was, althans voor hem.

Advertisement

Commentaar op het web dat niet onopgemerkt bleef, aangezien veel gebruikers, zowel mannen als vrouwen, de vleiende woorden voor de belangrijkste vrouw in het leven van Richard Freemantle, oftewel zijn vrouw, waardeerden. Het deed er niet toe dat ze 66 jaar was, dat ze een ouder echtpaar zijn en niet meer zo aantrekkelijk als ze ooit waren, want voor Richard was het mooiste gezicht ter wereld dat van de vrouw die hij had uitgekozen om te trouwen en met wie hij de rest van zijn leven wil delen.

Een buitengewone liefdesverklaring die krachtig onderstreept dat ware liefde een gevoel is dat moeilijk te doven is, zelfs wanneer men de gevreesde derde leeftijd bereikt, wanneer alle emoties en gevoelens schijnbaar vervagen. Voor Richard en zijn vrouw lijkt het echter helemaal niet het geval te zijn!

Het is dus echt waar dat liefde geen leeftijd kent!

Advertisement