Baby werd geboren op 22-02-22 om 2:22 uur, in ziekenhuiskamer nummer 2

Janine image
door Janine

24 Februari 2022

Baby werd geboren op 22-02-22 om 2:22 uur, in ziekenhuiskamer nummer 2
Advertisement

Als er een baby wordt geboren, is dat altijd een grote vreugde en een onvergetelijk moment voor de ouders. Familieleden en vrienden bereiden zich voor om de baby het beste te wensen en mama en papa te feliciteren. Een memorabele dag, een dag waarop de verjaardag van het kind gevierd wordt. Hoewel alle verjaardagen bijzonder zijn, zijn die van degenen die op 22 februari 2022 zijn geboren, dat iets meer. Dan zijn er nog meer bijzondere gevallen, zoals die van de baby van Aberli en Hank Spear, die op 22-02-2022 ter wereld kwam... om 2:22 's ochtends! Denk je dat dat alles was? Zeker niet. De ziekenhuiskamer was namelijk nummer 2!

via People

Advertisement

#2sDay Baby Alert! 😍 Baby Judah Grace even made her debut in DELIVERY ROOM 2! Congrats to new parents Aberli and Hank Spear!

Pubblicato da WFMY News 2 su Martedì 22 febbraio 2022

Een verjaardag die zeker niet onopgemerkt zal blijven en die meteen de nieuwsgierigheid van velen heeft gewekt: op 22-2-2022 om 2:22 uur werd Judah Grace, de dochter van Aberli en Hank Spear, geboren in het Alamance Regional Hospital in North Carolina. Dit speciale nieuws deelde de grootmoeder van Juda, die erover sprak met lokale nieuwszenders. Het nieuws is zo bijzonder dat het de hele wereld over is gegaan en nu weet iedereen dat de kleine Judah Grace altijd een heel speciale verjaardag zal vieren!

De geboorte van Juda vertegenwoordigt ook een wedergeboorte voor dit echtpaar dat zoveel moest strijden: ze is hun eerste dochter en het was een geweldige mijlpaal om haar geboren te zien worden, vooral als we bedenken dat haar moeder al zes jaar worstelt met Hodgkin-lymfoom. Nu is ze gelukkig kankervrij.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Als Judah wat ouder is, zal ze vast en zeker het verhaal van haar geboorte rechtstreeks van haar ouders kunnen horen en zal ze snel beseffen hoe bijzonder de dag en omstandigheden zijn waarop ze ter wereld is gekomen.

We wensen deze geweldige familie het allerbeste toe!

Advertisement