Ze verwacht een tweeling en besluit hen dezelfde naam te geven: vrouw wordt bekritiseerd

Janine image
door Janine

26 Februari 2022

Ze verwacht een tweeling en besluit hen dezelfde naam te geven: vrouw wordt bekritiseerd
Advertisement

Wanneer baby’s op het punt staan ​​​​op de wereld te komen, is een van de moeilijkste beslissingen voor een ouder om de juiste naam te kiezen, of het nu een jongen of een meisje is. Het is natuurlijk geen gemakkelijke taak, maar het is aan het verlangen en de gevoeligheid van de moeder of vader om de juiste keuze te maken, om de perfecte naam te geven, degene die hen beiden het meest inspireert. Maar als er een tweeling op komst is en je geen ideeën meer hebt betreft de namen, wat moet je dan doen? Een vrouw heeft de gemakkelijkste manier gekozen, namelijk om haar tweeling dezelfde naam te geven...

via Mirror UK

Advertisement
Max Pixel/Not The Actual Photo

Max Pixel/Not The Actual Photo

Deze moeder die internetgebruikers van over de hele wereld veel heeft laten discussiëren, heeft onthuld dat ze heeft besloten de tweeling op dezelfde manier te noemen; een keuze die niet goed in de smaak viel bij mensen, maar die ze uitgebreid wilde uitleggen met deze woorden: "Zou het vreemd zijn om beide kinderen dezelfde tweede naam te geven? Ik heb maar één naam van een familielid te geven aan mijn kinderen, hoe moet ik de ander dan noemen?"

Kort gezegd, wist de vrouw al dat ze hoogstwaarschijnlijk dezelfde tweede naam aan haar twee kinderen zou geven, dus waarom zou ze tijd verspillen aan het kiezen van twee verschillende namen voor het register als ze al wist dat ze de naam van haar familielid wilde geven die ze wilde eren? Uiteindelijk hakte ze de knoop door en besloot hen exact dezelfde tweede naam te geven, maar het veroorzaakte veel controverse op het web.

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Hoewel de keuze om twee identieke namen te geven aan een identieke tweeling blijkbaar een paradoxaal coherent en tegelijkertijd briljant idee lijkt, heeft niet iedereen deze keuze begrepen en de te excentrieke en merkwaardige keuze van de toekomstige moeder krachtig veroordeeld, ook al heeft niet iedereen blindelings de mensen gevolgd die tegen dit besluit waren. Er zijn zelfs enkele gebruikers die de beslissing van de vrouw hebben begrepen en haar keuze steunen: "Ik denk niet dat het een vreemde keuze is. Een vriend van mij, zijn broer en twee van hun zussen hebben bijvoorbeeld allemaal dezelfde tweede naam. Hoe dank ook, niemand vraagt ooit wat je tweede naam is."

Wat vind je van de keuze om de twee kinderen dezelfde tweede naam te geven? Verstandige of roekeloze beslissing?

 

Advertisement