Kind verklaart zichzelf aan een klasgenoot door zich bij haar thuis te presenteren in een pak met stropdas en bloemen - BekijkDezeVideo.nl
x
Kind verklaart zichzelf aan een klasgenoot…
Hij besluit de dochter van zijn beste vriendin te adopteren om haar niet te laten opgroeien zonder vader Ze verdient £51.000 per maand door video's over het wassen van haar te registreren: een

Kind verklaart zichzelf aan een klasgenoot door zich bij haar thuis te presenteren in een pak met stropdas en bloemen

28 Februari 2022 • Door Janine
1.943
Advertisement

Als je denkt dat alleen tieners en volwassenen hun liefde voor hun naaste verklaren, heb je het mis, want ook kinderen kunnen ons verbazen met ongelooflijke gebaren. Dit is het geval van een jongetje dat ter gelegenheid van Valentijnsdag besloot zijn genegenheid uit te spreken aan een klasgenoot. Iedereen stelt zich voor dat kinderen in deze gevallen snoep of simpele briefjes uitwisselen op school, maar deze jongen had daarentegen besloten een nog bijzonderder stap te zetten. Het kind kleedde zich als een echte heer, in een mooi donker pak, en ging naar het huis van zijn klasgenoot met een bos bloemen en een knuffeldier. Natuurlijk was hij nerveus, maar wie zou er niet nerveus zijn op een moment als dit?

Het schattige tafereel werd gefilmd door zijn moeder, die hem natuurlijk hielp met het organiseren van alles.


De video van de scène ging viraal, op Valentijnsdag, de gelegenheid waarin alle mannen hun liefde verklaren aan hun geliefde vrouw of gewoon hun genegenheid voor haar opnieuw bevestigen. Deze kleine gentleman was geen uitzondering: netjes gekleed klopte hij aan bij zijn klasgenoot, Lyla, ondanks het feit dat het buiten enkele graden onder nul was en het sneeuwde. De vader van het meisje opende de deur voor hem, maar de jongen verblikte of verbloosde niet en vroeg met stalen zenuwen om Lyla te mogen zien: "Mag ik Lyla zien?". De jongen had een gigantisch boeket bloemen vast en een knuffeldier om aan zijn “vriendinnetje” te geven. Beleefd en vriendelijk overhandigt de jongen de bloemen aan het meisje en doet dan een stap achteruit, om de vloer niet vuil te maken met zijn schoenen die vol met sneeuw waren.

Even later omhelst Lyla hem en bedankt hem dat hij speciaal voor haar is gekomen. Op dat moment bevestigde de moeder dat de nervositeit van de jongen definitief was verdwenen.

De reacties onder de video, gepost op TikTok, zijn gevarieerd, maar prijzen allemaal het mooie gebaar van deze kleine gentleman. Veel opmerkingen zijn ironisch en komen van vrouwen en meisjes die, helaas, "nog nooit zo'n man in hun leven hebben ontmoet!".

In sommige gevallen zou men zeggen dat het voldoende zou zijn om je als de jongen in deze video te gedragen om een ​​betere wereld te krijgen, bestaande uit liefde en vriendelijkheid. Vind je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt