Ze verdient £51.000 per maand door video's over het wassen van haar te registreren: een "bizarre” baan

Janine image
door Janine

27 Februari 2022

Ze verdient £51.000 per maand door video's over het wassen van haar te registreren: een "bizarre” baan
Advertisement

Niemand zou ooit iemands werk en levensstijl moeten beoordelen, maar er zijn ongetwijfeld contexten, verhalen die ons absoluut sprakeloos maken of ons op zijn minst laten discussiëren. Zoals gebeurde met het verhaal van dit Britse meisje dat in de regio van Yorkshire woont en snel het internet rondgaat vanwege het vreemde werk dat ze doet en waarmee ze veel geld verdient...

via Mirror UK

Advertisement
bellegrace02/TikTok

bellegrace02/TikTok

Haar naam is Belle Grace, ze is een Engels meisje dat zich altijd heeft laten gelden in haar werk als gezondheidswerker in een kliniek die gespecialiseerd is in revalidatie voor kinderen en volwassenen met autisme, maar toen bedacht ze in 2020 dat ze een extra inkomen nodig had om zichzelf een fatsoenlijke levensstijl te garanderen zonder de broekriem aan te moeten halen om rond te komen. Het was praktisch op dat moment dat Belle de oneindige mogelijkheden van de wereld van sociale media ontdekte en zo verschillende profielen opende, waaronder een zeer populaire op TikTok.

Juist op deze laatste social vertelde Belle Grace haar steeds talrijker wordende volgers hoeveel ze verdient door video's op te nemen waarin ze simpelweg… haar haar wast.

Advertisement
bellegrace02/TikTok

bellegrace02/TikTok

Je leest het goed, dit Britse meisje heeft wat extra verdiend door video's te registreren waarin ze haar lange rode haar wast en gebruikers die toegang hebben tot deze video's betalen haar om haar deze actie te zien uitvoeren. Een ogenschijnlijk absurde baan, maar die voor Belle voldoende winstgevend was om een ​​duidelijke keuze te maken: ze besloot haar vorige baan als gezondheidswerker op te geven om zich aan de wereld van het web te wijden en op deze manier geld te verdienen.

Bedenk dat Belle Grace in een maand maar liefst 51.000 pond verdient dankzij haar video's waarin ze haar haar wast en droogt, een verbijsterend bedrag waar bijna iedereen jaloers op zou zijn!

Piqsels/Not The Actual Photo

Piqsels/Not The Actual Photo

Om deze reden is Belle Grace in de loop van de tijd het onderwerp van controverse op internet geworden, tussen gebruikers die haar steunen in wat ze doet en anderen die haar veroordelen dat ze niets bijzonders doet en geld "steelt” door iets te doen dat bizar is: "TikTok is verreweg het ergste, voor alle soorten haat die ik krijg. Voor elke video die ik post is er altijd wel ergens een haatreactie. Ik verwijder deze reacties echter niet, ik vind het beter om ze te bedanken voor het verhogen van het aantal views van mijn video's. Je kunt je in deze branche niet zo laten neerhalen, ik ga gewoon door!”

En jij, wat vind jij van het bizarre werk dat deze vrouw doet?

Advertisement