Moeder met 5 kinderen geeft meer dan £3000 uit: "Het zal genoeg zijn voor de komende 6 maanden" - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder met 5 kinderen geeft meer dan…
Broers ontmoeten elkaar na 79 jaar weer: een van de twee was door de familie in een pleeggezin geplaatst Dit meisje met het syndroom van Down heeft alle vooroordelen overwonnen en is een succesvol model geworden

Moeder met 5 kinderen geeft meer dan £3000 uit: "Het zal genoeg zijn voor de komende 6 maanden"

10 Maart 2022 • Door Janine
1.700
Advertisement

Denk aan alle keren dat je in je vrije tijd letterlijk gedwongen werd om boodschappen te doen: voor sommigen is het misschien een uitje, maar de meeste mensen zouden zich liever aan andere activiteiten wijden en die tijd misschien met hun gezin doorbrengen. Tabitha, een bekende youtuber met haar kanaal "This Mama's House", heeft een manier gevonden om tijd en geld te besparen door eens in de zes maanden boodschappen te doen voor haar grote gezin. Natuurlijk moet ze nog steeds naar de supermarkt voor versere producten, maar het idee om de komende maanden voorraad te hebben, scheelt haar veel tijd. Aangezien Tabitha een fulltime moeder is, die zorgt voor het opruimen van het huis en het bereiden van alle maaltijden, is het essentieel om wat trucjes te vinden om tijd te besparen en een strikte routine te volgen.

Laten we eens kijken hoe ze dat doet!


Tabitha, een Amerikaanse moeder, laat op haar Youtube-kanaal vaak zien hoe je je kunt organiseren betreft de boodschappen en wendt zich vaak tot al die moeders die voor een groot gezin moeten zorgen. Haar gezin bestaat uit in totaal 7 personen, waaronder 5 kinderen: we kunnen ons dus voorstellen dat ze elke dag veel te doen heeft! In één video in het bijzonder toonde deze moeder een zeer dure uitgave (meer dan 3000 pond), die echter genoeg zal zijn voor haar en haar gezin voor de komende 6 maanden.

"We zijn een gezin van zeven en hebben vijf kinderen en deze methode werkt het beste voor ons. Niet iedereen zou dit enorme bedrag in één keer willen uitgeven, maar zo doen wij dit graag”, merkte Tabitha op en voegde eraan toe: “We hopen dat het voor vier tot zes maanden zal duren".

Het kost Tabitha veel tijd om zoveel boodschappen op te ruimen en, om eerlijk te zijn, worden dit soort uitgaven beschouwd als een "gebeurtenis" die de hele dag duurt. Tabitha stelt dat het, hoe vermoeiend het ook is, het absoluut waard is: "We gaan bijna nooit uit eten, dus dit is perfect voor ons."

Tabitha gaat meteen aan de slag met het bereiden van porties diepvriesgroenten en het invriezen van de rest van het vlees. De boodschappen bestaan uit minstens 6 jerrycans olijfolie, een jaarlijkse voorraad rijst, 20 pakjes boter en 10 dozijn eieren. Bovendien ontbreken 95 zakken chips, 24 kipfilets en genoeg rundergehakt niet, om voor alle zeven ten minste 15 maaltijden te bereiden.

Advertisement

Het is duidelijk dat sommige producten langer meegaan dan andere, maar dankzij een zorgvuldige planning van de dagelijkse maaltijden kan Tabitha ruim van tevoren plannen wat ze moet bereiden. Deze methode bespaart haar veel tijd, omdat ze op één dag bijvoorbeeld maaltijden kan klaarmaken voor 2 volle weken. Voor zo'n drukke moeder is dit een groot voordeel om van te profiteren!

Plan jij ook zo ver vooruit of kook je elke dag iets nieuws?

Tags: EtenFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt