"Ik ben een moeder van 12 kinderen en ik geef ze het avondeten in zakjes chips, zodat ik de afwas niet hoef te doen."

Janine image
door Janine

12 Juli 2022

"Ik ben een moeder van 12 kinderen en ik geef ze het avondeten in zakjes chips, zodat ik de afwas niet hoef te doen."
Advertisement

Alicia Dougherty is moeder van 12 kinderen en weet zeker iets over hoe kinderen moeten worden opgevoed en hoe ze haar gezinsleven moet beheren, zodat niemand iets tekort komt. Als je denkt dat het managen van een of twee kinderen stressvol is, stel je er dan eens twaalf voor! Alicia is een onberispelijke moeder en haar video's op TikTok bewijzen het ruimschoots: elke dag werkt ze hard om ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes voor haar hele gezin te bereiden, zonder al het andere te verwaarlozen. Soms neemt ze echter ook haar toevlucht tot trucjes om tijd en moeite te besparen in het proces. Voor de taco-avond heeft Alicia namelijk een briljante manier bedacht om niet te veel borden vuil te maken en het risico te lopen de afwas te moeten doen.

via TikTok / doughertydozen

Advertisement
TikTok / doughertydozen

TikTok / doughertydozen

In veel van haar video's laat Alicia het menu van elke maaltijd op de verschillende dagen van de week zien, ook om andere gezinnen goede ideeën te geven. Een van deze video's veroorzaakte echter meer ophef dan andere, omdat de vrouw op zijn zachtst gezegd een creatieve methode vond om het avondeten op basis van taco’s voor haar hele gezin samen te stellen. Als je het idee ook wilt toepassen, het is heel eenvoudig: open een pakje chips dat je in de supermarkt hebt gekocht en doe daarin de benodigde ingrediënten, namelijk vlees, tomaten, sauzen en wat je maar wilt in de zak. Et voila, het diner is geserveerd.

Advertisement
TikTok / doughertydozen

TikTok / doughertydozen

De meeste gebruikers waren enthousiast over dit bizarre culinaire voorstel: de "taco's in een zak” zijn al razend populair, zowel omdat ze buitengewoon leuk zijn om te proberen en omdat ze veel tijd en energie besparen na het eten. Aan het eind van de avond zullen er in feite niet de gebruikelijke borden, verzameld in de gootsteen, zijn om af te wassen en dit lijkt voor velen al het beste gedeelte van het familiediner te zijn.

Wat vind jij, is het de moeite waard om deze alternatieve methode uit te proberen om tijd en energie te besparen of gebruik je liever traditionele borden? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement