"Ik heb te veel dingen te doen en ik kan niet altijd koken, dus maak ik broodjes voor mijn kinderen en vries ze in"

Janine image
door Janine

29 Juni 2022

"Ik heb te veel dingen te doen en ik kan niet altijd koken, dus maak ik broodjes voor mijn kinderen en vries ze in"
Advertisement

Als je fulltime werkt, maar ook een gezin hebt om voor te zorgen, kan de tijd om alles te doen schaars zijn en moet je noodzakelijkerwijs iets verzinnen om de beschikbare uren te optimaliseren en alles zo goed mogelijk in te passen. De moeder over wie we je willen vertellen, heeft een video gedeeld op haar Tik Tok-profiel waarin ze haar "truc" onthult om de bereiding van wekelijkse snacks voor haar kinderen te versnellen.

Temidden van kritiek en lof ging het bericht viraal op internet en kreeg het veel views. Laten we samen uitzoeken wat haar truc is om geen tijd te verspillen.

via Mirror

Advertisement
Catherine Holmes/Tik Tok

Catherine Holmes/Tik Tok

Zij is Catherine Holmes, een vrouw, een moeder die, moe van de constante dagelijkse bezigheden, een kleine maas in de wet heeft gezocht en gevonden om een ​​deel van de dingen die ze overdag moet doen te versnellen. Een daarvan betreft het bereiden van snacks voor haar kinderen.

De vrouw vertelde in een video op sociale media hoe handig het is om een ​​bepaald aantal broodjes tegelijk klaar te maken en in te vriezen. Indien nodig worden de broodjes dan uit de vriezer gehaald en, voordat ze geconsumeerd worden, hebben ze voldoende tijd om te ontdooien. Een vondst die de nieuwsgierigheid van veel internetgebruikers heeft gewekt en veel kritiek heeft opgeleverd.

Advertisement
Catherine Holmes/Tik Tok

Catherine Holmes/Tik Tok

Tegenover de beelden waar je brood en ham op een tafel ziet liggen, en een stapel broodjes en tot slot de foto van de koelkast vol met diepvriesproducten, hebben mensen niet goed gereageerd. Sommigen hebben haar een luie moeder genoemd, anderen hebben beweerd dat sandwiches, eenmaal opgewarmd, oneetbaar worden.

Catherine diende hen echter van repliek en voerde aan dat het helemaal niet waar is dat voedsel “klef” wordt en vooral dat het in het leven niet vanzelfsprekend is om alles te kunnen doen, en daarom moeten er alternatieven worden gevonden om zo goed mogelijk te overleven. Tussen werk, huis, kinderen en nog veel meer is het geen misdaad om een ​​klein trucje in de praktijk te brengen om de dag te vereenvoudigen. En hiermee waren vele anderen het eens die, in tegenstelling tot de critici, het met haar eens waren en haar zelfs bedankten voor de tip. "Ik had er nooit over nagedacht - is te lezen in een opmerking - Het maakte mijn week beter omdat ik de tijd heb geoptimaliseerd".

Catherine Holmes/Tik Tok

Catherine Holmes/Tik Tok

Wat vind jij? Als je trucs hebt om kostbare minuten te besparen, deel ze dan in de reacties.

Advertisement