Ze kleedt zich als bruid voor de bruiloft van haar zoon, maar hij gooit een stuk taart in haar gezicht - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze kleedt zich als bruid voor de bruiloft…
Ze is 33 jaar en heeft al 9 kinderen: Hij blijft in Oekraïne om meer dan 400 dieren in zijn opvangcentrum te beschermen:

Ze kleedt zich als bruid voor de bruiloft van haar zoon, maar hij gooit een stuk taart in haar gezicht

08 Maart 2022 • Door Janine
4.417
Advertisement

De grootste droom van elke vrouw? Misschien de dag van de bruiloft. Misschien zal het niet voor iedereen zo zijn, maar het komt vaak voor dat ze al van jongs af aan fantaseert over die dag. Jammer dat het niet altijd gaat zoals je dacht. Soms is het juist tijdens soortgelijke ceremonies, vooral bruiloften, dat het slechtste in mensen naar boven komt, het meest perfide deel van hun karakter.

Denk je dat dit niet waar is omdat jouw bruiloft als in een sprookje was? De hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, denkt er anders over, dat kunnen we je verzekeren!

via: Reddit

We weten heel goed dat op de trouwdag de hoofdrolspeelster bij uitstek de bruid is. Prachtig in haar lange witte jurk, het boeket bloemen in haar hand en haar hart bonkend van emotie... maar wat als je schoonmoeder gekleed was zoals jij? Wat als ze haar oude trouwjurk droeg om je te pesten? Ik denk niet dat je daar blij mee zou zijn.

Dit is precies wat er in dit verhaal gebeurde. De post van de bruid, gepubliceerd op Reddit, luidt: "Mijn schoonmoeder trouwde anderhalf jaar geleden en droeg een prachtige modieuze jurk. Wat heeft ze gedaan? Ze heeft het weer voor de dag gehaald en pronkte ermee op mijn bruiloft. Toen ik haar zag, dacht ik dat ik flauw zou vallen.

Ik heb nooit een goede relatie met mijn lichaam gehad en ik ben erg onzeker en het zien van mijn schoonmoeder gekleed zoals ik, heeft me in een zeer ongemakkelijke situatie gebracht. - vervolgde de nieuwe bruid - Ik wilde niet met haar wedijveren op mijn trouwdag, het was niet eerlijk. Ik was de hoofdpersoon en niemand had me moeten overschaduwen. Het was alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg”.

Laten we eerlijk zijn: niemand zou zich graag in een vergelijkbare situatie bevinden. De trouwdag zou een van de mooiste in haar leven moeten zijn, maar voor haar werd het de lelijkste. Tenminste totdat de bruidegom een ​​briljant idee kreeg om op een voorbeeldige manier wraak te nemen.

“Het was bijna zover om de taart aan te snijden, toen ik zag dat mijn man er een groot stuk van nam. - vertelde de bruid - Hij liep naar de tafel waar zijn moeder zat en... hij gooide de taart in haar gezicht. Iedereen was sprakeloos, ook zijzelf. - vervolgde de vrouw - Maar ik moet toegeven dat mijn schoonmoeder, na een eerste moment van woede, beter reageerde dan we dachten." Probeer je voor te stellen en jezelf in de situatie te katapulteren. Een meer voorbeeldige, gedenkwaardige en leuke straf had het niet kunnen zijn. "Het was geweldig! Zelfs mijn schoonvader, die altijd aan haar zijde was geweest, lachte om zijn vrouw." - concludeerde ze.

Dat was zeker een van de mooiste momenten van de hele ceremonie en het paar had veel plezier, maar niet alle gebruikers waren het daarmee eens en het web was verdeeld. Velen kozen de kant van het bruidspaar, terwijl anderen solidair waren met de schoonmoeder.

Wat is jouw mening hierover? Heeft de zoon er goed aan gedaan het haar te laten betalen of was het beter geweest om door te gaan met de ceremonie door die provocatie te negeren?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt