Moeder houdt ervan om enorme wenkbrauwen te tekenen: op internet bekritiseren ze haar en willen ze de sociale dienst bellen - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder houdt ervan om enorme wenkbrauwen…
Deze jongen heeft het ongekamd haarsyndroom: Op haar 26ste wordt ze door haar man verlaten voor een jonger meisje, ze neemt op een perfecte manier wraak

Moeder houdt ervan om enorme wenkbrauwen te tekenen: op internet bekritiseren ze haar en willen ze de sociale dienst bellen

07 Maart 2022 • Door Janine
3.146
Advertisement

Kan de look echt iemands persoonlijkheid beïnvloeden? In theorie zou het ieders persoonlijkheid moeten zijn die op verschillende manieren wordt geëxternaliseerd, waaronder kleding en make-up. Een Engelse moeder heeft echter voor ophef gezorgd vanwege haar extravagante uiterlijk, zozeer zelfs dat gebruikers haar als "een slechte moeder" hebben beoordeeld. Maar wat heeft een goede ouder zijn te maken met de outfit waar een moeder mee rondloopt? Er zijn velen die de kwaliteiten en deugden van een persoon uitsluitend beoordelen op het aspect en uiterlijke elementen, en de 27-jarige Sammie-Jo Hailford is precies in dit soort vooroordelen vervallen. De reden? Haar opvallende valse wenkbrauwen.


De bijzonderheid van Sammie-Jo Hailford is dat ze een heel jaar lang gigantische zwarte wenkbrauwen heeft getekend, wat een aanzienlijk aantal opmerkingen heeft opgeleverd over haar twijfelachtige persoonlijke smaak op het gebied van make-up en esthetiek. Smaken verschillen, dat weten we, en we moeten niemand veroordelen, maar het web is vol met hatelijk commentaar en verontwaardigde en beledigende opmerkingen laten niet lang op zich wachten. Aangezien Sammie-Jo een jonge moeder is, schreef iemand haar zelfs dat ze de sociale dienst zou inlichten.

"Ze kunnen de sociale dienst bellen zoveel ze willen", antwoordde de vrouw in een exclusief interview voor de Daily Star, "omdat ik niets te verbergen heb. Mijn wenkbrauwen bepalen niet of ik een goede moeder ben of niet."

"Ik ben geen grote fan van de schoonheidsnormen van tegenwoordig”, legde de jonge moeder uit, die met een leuke video in het gezelschap van haar kleine meisje gebruikers antwoordde die haar opmerkingen achterlieten als: "als je mijn moeder was, zou ik bang zijn". Sammie's dochter is natuurlijk niet bang voor haar moeder en haar enorme zwart getekende wenkbrauwen.

"Ik heb het gevoel dat mensen sociaal geconditioneerd zijn om alleen mooi te zijn als ze vandaag de dag deel uitmaken van deze normen en ik ben het daar gewoon niet mee eens en vind het niet leuk", besloot de jonge moeder vastberaden.

Advertisement

Sammy-Joe zegt dat de wreedste opmerkingen tot nu toe die zijn die ze online krijgt, maar ze kwetsen haar niet meer zoals vroeger: "Ik denk dat ik in de afgelopen drie jaar mezelf heb gevonden, ik ben in therapie geweest om te beseffen dat ik een goed mens ben, het maakt niet uit hoe ik eruit zie of wat ik besluit te doen. Wrede berichten doen me nu geen pijn meer. Ik probeer het bewustzijn te verhogen dat mensen verschillend kunnen zijn."

We kunnen het alleen maar eens zijn met de woorden van deze jonge moeder en wensen haar veel succes. Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt