Moeder van 4 toont uitgeput de erbarmelijke staat van haar huis als ze 4 dagen niet schoonmaakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder van 4 toont uitgeput de erbarmelijke…
Jonge vluchtelingenmoeder bevalt in metro van Kiev: “Een klein wonder” Hij was autoruiten aan het schoonmaken met zijn 6-jarige dochtertje, een man ziet hem en geeft hem een ​​vaste baan

Moeder van 4 toont uitgeput de erbarmelijke staat van haar huis als ze 4 dagen niet schoonmaakt

06 Maart 2022 • Door Janine
5.899
Advertisement

Op sociale media lijken de pagina's van huisvrouwen die zich wijden aan het schoonmaken van het huis erg in de mode en uiteindelijk lijkt het resultaat altijd perfect. Het maakt niet uit of ze 2 of 5 kleine kinderen hebben, want op de een of andere manier ziet hun huis er altijd uit als in een woontijdschrift. We weten natuurlijk dat dit slechts foto's zijn en dat de meeste rommel die eerder door het huis was verspreid, slim in een hoek is gezet met het oog op de fotoreportage. Licht en filters doen vervolgens de rest. Zelfs als we ons bewust zijn van deze trucs om de werkelijkheid te vervormen en deze perfect te laten lijken, benijden we uiteindelijk deze mensen die in feite "perfect" lijken. Misschien is dit de reden waarom de video van een moeder met 4 kinderen en een rampzalig huis zo succesvol is: de gebruikers weten dat het authentiek is!


Bri James, ook bekend als "themessymama4" op TikTok, plaatste video's met de rampzalige staat van haar rommelige huis, die snel viraal gingen. Moeder van 4 en altijd veel te doen in huis, gaf ze toe dat ze de stress soms niet aankon en zich liet overgeven aan vermoeidheid. In de eerste video waarin ze haar huis in een puinhoop liet zien, zegt ze dat dat de staat van haar huis is nadat zij en haar man vier dagen niet hebben schoongemaakt. Ze is zich ervan bewust dat het tonen van die foto's veel verontwaardigde gebruikers zal uitlokken om haar te schrijven om schoon te maken, maar benadrukt dat het huis "niet vies is, het is gewoon een puinhoop". De vrouw zweert vervolgens dat ze iets zal doen om alles op te ruimen en in feite houdt ze, in de volgende video's, haar volgers op de hoogte van het schoonmaakproces.

De video van Bri is inderdaad heel verhelderend en laat je sprakeloos over hoeveel rommel er in huis is ontstaan: borden opgestapeld in de gootsteen, speelgoed verspreid door de woonkamer en verschillende dingen op de vloer in de woonkamer en de keuken. Het is niet eenvoudig om in die omstandigheden een huis op te ruimen, maar Bri stroopte haar mouwen op en na een hele dag, afgewisseld met een paar pauzes, slaagde ze erin om haar huis eruit te laten zien als een gezellige plek. Hoewel de vermoeide moeder 's avonds laat klaar was met schoonmaken, is het haar gelukt, ondanks dat er voortdurend 4 kinderen "in de weg" liepen. Veel positieve commentaren prezen haar doorzettingsvermogen, terwijl anderen haar hard aanvielen vanwege de staat waarin ze haar huis achterliet: “De sociale dienst haalt kinderen voor veel minder weg."

Advertisement

Veel gebruikers hebben echter sympathie voor Bri, want een rommelig huis betekent zeker niet dat je een slechte ouder bent. Vermoeidheid kan iedereen overweldigen en iedereen met 4 of meer kinderen weet heel goed hoeveel dingen er elke dag te doen zijn. "Ik begrijp je", schreef een gebruiker, terwijl een ander eraan toevoegde: "Ik heb vier kinderen onder de 7 jaar en één op komst. Ik ben uitgeput."

Ten slotte zei een andere moeder: “Dank je wel dat je zo echt bent!".

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt