Hij organiseert een etentje om een ​​promotie te vieren, maar vraagt ​​zijn vrouw te betalen: ze weigert - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij organiseert een etentje om een ​​promotie…
Iedereen dacht dat ze 25 was: deze 41-jarige moeder onthult haar geheim om jong te blijven Uitgeputte moeder weet niet hoe ze haar dochter 's avonds in slaap moet laten vallen, dan komt ze erachter dat ze haar gewoon een banaan moet laten eten

Hij organiseert een etentje om een ​​promotie te vieren, maar vraagt ​​zijn vrouw te betalen: ze weigert

23 Maart 2022 • Door Janine
1.498
Advertisement

Een beroemd gezegde luidt: "Liefde is eeuwig zolang het duurt"... of tenminste zo lang als we het kunnen laten duren. Om een ​​relatie stabiel en duurzaam te laten zijn, is in feite veel inzet en wilskracht van beide partners nodig. Het is normaal dat er na verloop van tijd problemen ontstaan ​​en zich kleine of grote spanningen creëren ​​in een paar, maar als de relatie gebaseerd is op wederzijds respect en bereidheid tot dialoog, wordt alles beter beheersbaar.

Iets dat blijkbaar niet is gebeurd voor de echtgenoten waarover we je gaan vertellen. Er ontstond een nare ruzie tussen de twee over een te betalen rekening.


Geld speelt ons soms parten, dat weten we maar al te goed. Verschillende onderzoeken die in de loop der jaren zijn uitgevoerd, stellen zelfs dat geld een van de belangrijkste factoren is die huwelijksconflicten veroorzaken. Dit verhaal is daar het bewijs van.

"Ik weigerde de rekening voor mijn man en zijn familie te betalen. - schrijft gebruiker @Valley-Mountains3453 op Reddit - Vorige week ontving mijn man een bonus op het werk. Hij was zo blij dat hij besloot om het zijn familie te vertellen en ze uit te nodigen om het samen te vieren. Hij organiseerde het zelf, nodigde iedereen uit en koos het menu. Hij zorgde voor alles en ik wist zeker dat hetzelfde zou gelden voor de rekening, maar ik had het mis. - vervolgde de vrouw - Toen het tijd werd om te betalen, vroeg hij aan mij om dat te doen. Ik probeerde erachter te komen waarom, maar hij zei me dat ik het moest doen en hij zou me later terugbetalen. Ik accepteerde het niet en ik betaalde alleen voor mezelf”.

De promotie en het feest waren tenslotte niet van haar, maar van haar man, waarom zou zij moeten betalen? Onnodig te zeggen dat toen de vrouw weigerde te doen wat haar man vroeg, hij woedend werd. Hij beschuldigde haar ervan het feest met haar houding te hebben verpest en een slechte indruk te hebben gemaakt in het bijzijn van zijn hele familie, die natuurlijk commentaar gaf op wat er gebeurde.

"Ik liet mijn man en zijn familie in het restaurant achter en ging woedend en verbijsterd weg. - vertelde de vrouw - Toen hij thuiskwam, was hij woedend. Hij vertelde me dat hij een soortgelijk verzoek aan mij had gedaan omdat hij zijn bonus nog niet materieel had ontvangen en ook omdat hij wist dat ik het geld had om het te doen. Hij beschuldigde me ervan dat ik me als een kind gedroeg en zei dat als de rollen omgedraaid waren, hij in mijn plaats zonder aarzelen zou betalen om mij en mijn successen te vieren."

De vrouw zei dat ze in het verleden vaak gulle gebaren naar haar man toe had gemaakt. Deze keer niet, alleen omdat ze vond dat haar man onterecht van haar profiteerde.

De discussie duurde dagen en daarom besloot de vrouw het verhaal openbaar te maken en zo wat advies te krijgen. Het commentaar van de gebruikers liet niet lang op zich wachten en de meesten waren het met haar eens. Het was haar man die alles had geregeld en ook de rekening had moeten regelen.

Wat vind jij? Ben je het met haar of haar man eens? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt