"Niet openen tot de eerste ruzie": stel wacht 9 jaar om huwelijkscadeau te openen

Janine image
door Janine

03 April 2022

"Niet openen tot de eerste ruzie": stel wacht 9 jaar om huwelijkscadeau te openen
Advertisement

Relaties zijn niet altijd gemakkelijk, en zeker huwelijken niet, maar als er een sterk wederzijds gevoel is aan de basis van de band tussen twee mensen, dan is het mogelijk om alle moeilijkheden te overwinnen. Kathy en Brandon Gunn zijn een benijdenswaardig voorbeeld van hoe een huwelijk met kinderen, zelfs zonder botsingen, in de loop van de tijd solide kan blijven. Toen Kathy en Brandon trouwden, ontvingen ze veel geschenken van hun huwelijkslijst, maar er was één geschenk in het bijzonder dat hun aandacht trok en hen jarenlang in spanning hield. Op het geschenk van tante Alison stond in feite: "Open het niet voor de eerste ruzie”. Kathy en Brandon openden het na 9 jaar en vonden er een aangename verrassing in, vol betekenis.

via ABC News

Advertisement

Hoewel het paar zo lang heeft gewacht om het cadeau te openen, is de verstreken periode zeker niet zonder ruzies of discussies geweest. Geen van beiden wilde echter die doos openen, waarschijnlijk om te voorkomen dat ze de mislukking moesten toegeven:

"Mijn man en ik zijn allebei zeer competitieve mensen. We houden van uitdagingen. De presentatie zelf was heel uniek, het was niet het typische huwelijkscadeau. We hebben het opzij gelegd omdat het speciaal voor ons was."

Na twee jaar vroeg tante Alison (de oudtante van Gunn) aan Kathy of ze het cadeau al hadden geopend. Ze was sprakeloos toen ze ontkende dat ze het had uitgepakt. De twee verzekerden zich er echter van dat er niets bederfelijks in zat en wachtten lang voordat ze de inhoud bekeken.

Advertisement

"Eerlijk gezegd denk ik dat we het allebei hebben vermeden, omdat we vonden dat het ons falen symboliseerde. Voor ons betekende het dat we niet hadden wat nodig is om een ​​huwelijk te laten slagen en we zijn allebei koppig en vastberaden”, legde Kathy uit." Maar de dag is aangebroken dat we dachten, moeten we het niet eens openen? Wat als dit niet onze ergste ruzie is? Wat als er daarna iets ergers komt?” Kathy bleef de redenen uitleggen die haar en Brandon ervan weerhielden die doos te openen.

Maar wat zat er uiteindelijk in de doos? Contant geld van in totaal $200. Elk was verpakt in een briefje, een voor Kathy en een voor Brandon. Op dat van Kathy stond geschreven: "Ga pizza, garnalen of iets anders kopen dat jullie allebei lekker vinden. Liefs, tante Alison." Op dat van Brandon stond: “Brandon, ga bloemen en een fles wijn halen. Liefs, tante Alison.”

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Naast contant geld en kaarten was er ook een fles wijn en een stuk zeep, kortom alles wat je nodig hebt om als stel te ontspannen en een heftige ruzie bij te leggen. De twee belden meteen tante Alison, die niet had gedacht dat dit cadeau zo speciaal voor hen zou kunnen worden. Ze zei dat ze blij was dat ze het eindelijk geopend hadden, maar ze zei ook dat ze dwaas waren.

Het valt niet te ontkennen dat de twee vandaag een prachtig verhaal te vertellen hebben!

Advertisement