Een moeder parkeert op een gereserveerde plek en wordt beledigd met een briefje: “Je hebt geen kinderen, je bent gewoon dik” - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder parkeert op een gereserveerde…
Een boer omhelst zijn zoon wanneer hij ontdekt dat de jongen is toegelaten tot de Geneeskunde Hij bouwt een bushalte voor de kinderen die 's ochtends naar school moeten

Een moeder parkeert op een gereserveerde plek en wordt beledigd met een briefje: “Je hebt geen kinderen, je bent gewoon dik”

18 Maart 2022 • Door Janine
4.291
Advertisement

Maar al te vaak leidt boosheid ertoe dat mensen impulsief handelen zonder adequaat na te denken over de gevolgen van hun woorden of daden. Wanneer een persoon iets niet aan zichzelf kan uitleggen, lijkt het alsof hij er automatisch voor kiest om de slechtste versie ervan te geloven. Paige Murray, een 25-jarige Engelse moeder van een 3 maanden oude baby, vond een briefje op de voorruit van haar auto - een briefje waarin heel specifieke beschuldigingen stonden. De jonge vrouw werd beschuldigd van het parkeren op een plek die gereserveerd was voor moeders en zwangere vrouwen, terwijl ze geen kinderen had: "Je bent gewoon dik en lui, er zaten geen kinderen in je auto". De vrouw was diep geraakt door dit nare incident, vooral omdat ze niets verkeerds had gedaan.


Paige Murray was stomverbaasd toen ze, nadat ze naar haar auto was teruggekeerd, een briefje op de voorruit vond waarin ze ervan werd beschuldigd dik te zijn en niet zwanger te zijn of kinderen te hebben. De plek waar ze geparkeerd stond was gereserveerd voor moeders met kinderen... net als zij! Paige is een jonge Engelse moeder die die dag naar de supermarkt was gegaan met haar schoonmoeder, haar schoonzus en... Daniel, haar zoontje van 3 maanden. Waarschijnlijk had de persoon die de drang had om die wrede boodschap achter te laten zich niet gerealiseerd dat Paige haar baby stevig tegen haar borst hield, in een draagzak die veel ouders gebruiken om kleine kinderen in te dragen.

Waarom overhaaste conclusies trekken en zelfs iemand beledigen die je niet kent? Paige was erg teleurgesteld en gaf toe dat ze zo overrompeld was dat ze even dacht dat ze ongelijk had. Natuurlijk had de jonge vrouw het volste recht om die parkeerplaats te gebruiken.

Paige deelde haar tirade op het web: "Ik hoop dat degene die dat briefje heeft geschreven zich schaamt. Het is echt zo laag om mensen te beledigen zonder de waarheid te kennen. Het is verontrustend, vooral omdat ik het niet had verwacht en ervan overtuigd was dat ik niets verkeerds had gedaan. Ze hadden het me recht in mijn gezicht moeten zeggen."

Waarom al deze boosheid? Voordat we iemand ergens van beschuldigen die we niet  goed kennen, mogen we niet vergeten dat we mensen zoals wij voor ons hebben.

Tags: WTFAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt