Ze viert haar huwelijk door haar favoriete pizza in een witte jurk te gaan eten

Janine image
door Janine

25 Maart 2022

Ze viert haar huwelijk door haar favoriete pizza in een witte jurk te gaan eten
Advertisement

Haar naam is Debora Siqueira, ze is 29 jaar oud en ze woont in Manaus, in Brazilië; een vrouw die onlangs een van de belangrijkste en meest fundamentele stappen in haar leven zette: ze trouwde met haar geliefde, organiseerde een waanzinnige en spectaculaire ceremonie en receptie voor haar gasten en droeg de witte jurk waar ze verliefd op was geworden. Een droom die ze al langer wilde realiseren, maar die ook werd bekroond door een van haar belangrijkste passies, dezelfde die praktisch een TikTok-ster van haar heeft gemaakt nadat ze een merkwaardige en grappige video had gepubliceerd...

via Razoes Para Acreditar

Debora Siqueira/TikTok

Debora Siqueira/TikTok

Ja, want een van Debora's dromen was om haar trouwdag te vieren door haar favoriete pizza te gaan eten bij de fastfood Domino's Pizza. Een gastronomische passie waar de 29-jarige Braziliaanse vrouw nooit een geheim van heeft gemaakt, zozeer zelfs dat zowel haar man als haar broer haar de verrassing gaven die ze had verwacht: na de huwelijksceremonie en de receptie met de gasten, namen ze de nieuwe bruid, nog steeds gekleed in de witte jurk van de dag, mee naar de pizzeria waar ze dol op was.

Toen ze daar aankwam, bestelde Debora Siqueira meteen haar favoriete smaak: salami en bechamel, en gaf ze zich ook over aan foto- en videofragmenten van het grappige moment dat ze meteen op haar TikTok-profiel plaatste.

Advertisement
Debora Siqueira/TikTok

Debora Siqueira/TikTok

In korte tijd ging de video van de 29-jarige vrouw dat het restaurant van Domino's Pizza binnenkwam met haar mooie witte jurk vergezeld van haar broer en haar kersverse echtgenoot, praktisch het internet rond, en verzamelde likes, enthousiasme en veel applaus van de kant van haar volgers en andere gebruikers.

Debora, die zeker niet had verwacht dat de video op TikTok zo'n succes op het web zou worden, zei enthousiast: "Veel mensen lijken zich te hebben geïdentificeerd met mijn video. Stellen schrijven ons en zeggen dingen als: "Pizza gaan eten na mijn bruiloft is mijn nieuwe doel", of "Je hebt praktisch ontdekt wat mijn droom is". Blijkbaar was deze droom niet alleen van mij!"

Debora Siqueira/TikTok

Debora Siqueira/TikTok

Hoe graag een stel ook mag dromen van een perfecte en weelderige ceremonie voor hun trouwdag, niets is beter dan hun droom waar te maken, zelfs als dit schijnbaar banaal of “bescheiden” lijkt: wat is er mis met het vieren van je bruiloft door je tanden te zetten in een stuk van je favoriete pizza op een plek die zeker niet luxueus en elegant is?

Er is absoluut niets mis mee, en Debora Siqueira heeft het ons zojuist bewezen!

Advertisement