Ik heb mijn vriend en zijn dochter op straat achtergelaten omdat ze mijn roadtrip verpestten - BekijkDezeVideo.nl
x
Ik heb mijn vriend en zijn dochter op…
Ze viert haar huwelijk door haar favoriete pizza in een witte jurk te gaan eten Ze nodigt een dakloze man uit voor een etentje en wordt verliefd op hem: nu hebben ze 2 kinderen en staan ​​ze op het punt te trouwen

Ik heb mijn vriend en zijn dochter op straat achtergelaten omdat ze mijn roadtrip verpestten

24 Maart 2022 • Door Janine
1.572
Advertisement

Niet alle gezinsreizen zijn even succesvol, ondanks het feit dat ze vaak tijdig en met alle mogelijke en denkbare enthousiasme worden georganiseerd. Natuurlijk is een mooie rondreis met het hele gezin wat nodig is om een ​​paar dagen alle zorgen en vermoeidheid van een jaar hard werken en moeilijk te vergeten opofferingen weg te nemen. Een perfecte vakantie voor iedereen, maar het kan elk moment worden verpest door mensen van wie je het het minst verwacht. Zoals deze vrouw overkwam, die op Reddit zei dat ze haar partner met zijn dochter op straat had achtergelaten omdat ze samen de reiservaring verpestten.


Lees wat deze vrouw zei op Reddit: “In het kort: ik kreeg 3 jaar geleden een relatie met de 44-jarige “Dave”. Ik heb 2 kinderen van 9 en 6. Hij heeft een dochter van 17. Ik heb ongeveer 3 maanden geleden een roadtrip geboekt voor mij en mijn kinderen. Een reis bestaande uit ongeveer 26 uur rijden met tussenstops. Dit is de eerste keer dat ik financieel in staat ben om dingen met mijn kinderen te doen. Ik was van plan te stoppen bij elke plaats waar ze me zouden vragen om naartoe te gaan. Ik was heel enthousiast om ze te verrassen met deze reis. We zijn 4 dagen geleden thuisgekomen.

Een week voor we vertrokken, besloot Dave dat hij met mij mee wilde gaan samen met zijn dochter als een "verbonden" ervaring. We wonen niet samen en Ann heeft me nooit gemogen omdat ik "saai" ben. Dat vertelde ze me recht in mijn gezicht. Vanaf het moment dat Ann in mijn auto stapte, begon ze over alles te klagen. Het was te druk, te luid, we maakten te veel stops, de kinderen waren "te irritant" en "moesten kalmeren en ontspannen".

We stopten bij een hotel, het was ongeveer 15.00 uur. Dave vroeg ​​of hij een ritje mocht maken met Ann omdat de kinderen haar irriteerden. Ik zei hem dat hij het snel moest doen omdat ik de boodschappen voor het avondeten moest halen. 3 uur later kwamen ze terug. Hij en Ann gingen uit eten, dus ik maakte de opmerking: "Dacht je niet dat wij ook wilden eten?" En Ann antwoordt met “Volgens mij hebben we je het niet gevraagd."

En daar houdt het niet op: "Na dit soort opmerkingen dagenlang te hebben aangehoord, barstte de bom. Toen Dave in mijn plaats reed omdat ik te onrustig was door Anne's gedrag, zei ik hem te stoppen, ik ging naar de dichtstbijzijnde autoverhuurder en zei dat ze uit de auto moesten stappen. Dave en Ann begonnen allebei in paniek te raken. Ann zegt dat ze nooit meer in een auto zal stappen die "bedwantsen" heeft, Dave zei dat hij geen aparte voertuigen wilde nemen en niet genoeg geld had om een auto te huren omdat zijn dochter in 4 dagen meer dan $1500 had uitgegeven. Toen zei ik: "Volgens mij heb ik het je niet gevraagd." En ik vertrok. Ze waren ongeveer 1300 km van huis, het duurde 4 dagen om terug te keren wegens geldgebrek. Het was duidelijk dat ze me van alles verweten, dat ik egoïstisch was. Wat denk jij ervan?"

Welk idee heb jij bij dit verhaal? Heeft ze er goed aan gedaan om haar vriend en verwende dochter op straat achter te laten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt