5 tieners staan ​​om 04.30 uur op om de sneeuw van de oprit van de in huis geblokkeerde buurvrouw te scheppen

Janine image
door Janine

21 April 2022

5 tieners staan ​​om 04.30 uur op om de sneeuw van de oprit van de in huis geblokkeerde buurvrouw te scheppen
Advertisement

Anderen een helpende hand reiken is niet altijd de prioriteit van mensen. Vooral nu we in een hectische wereld leven en de tijd om gebaren van altruïsme te maken heel weinig is, is het niet gemakkelijk om erover te horen. Om deze reden, wanneer we lezen of horen over iemand die iets belangrijks voor anderen heeft gedaan, zijn we verbaasd en kunnen we het bijna moeilijk geloven.

Gelukkig zijn er echter vergelijkbare episodes en we hebben besloten er een te vertellen.

via Twitter / Peter Lanigan

Advertisement
Twitter / Peter Lanigan

Twitter / Peter Lanigan

We zijn midden in de winter in New Jersey, wanneer op tv een zware sneeuwval wordt aangekondigd. Niets nieuws voor de lokale bevolking, iedereen is immers gewend aan het klimaat dat in de regio heerst. Maar als je verzorging nodig hebt en het huis uit moet, kunnen vele centimeters sneeuw een probleem worden.

Precies wat er met Natalie Blair is gebeurd. Ze moest elke ochtend de deur uit om naar een instelling te gaan en behandeld te worden. Meestal bereikte een ambulance haar huis en vergezelde haar, maar door die vele sneeuw was het moeilijker om over de oprit van het huis te lopen. Wat moest ze doen?

De eerste keer zorgde Brian, een buurman van de vrouw, ervoor om de sneeuw te scheppen. Jammer dat hij het de dagen erna om werkredenen niet kon. Dus vroeg ze om hulp van zijn broer Patrick, mogelijk de ware beschermengel van mevrouw Natalie.

Advertisement
Twitter / Peter Lanigan

Twitter / Peter Lanigan

De jongen stemde er onmiddellijk mee in om de buurvrouw een handje te helpen en om ervoor te zorgen dat hij de klus snel geklaard kreeg, nam hij contact op met 4 van zijn vrienden en vroeg hen om hulp. Vanzelfsprekend kwamen de jongens meteen, ze maakten een prachtig gebaar. Ze voegden zich thuis bij Patrick en brachten daar de nacht door. Ze zouden immers heel vroeg moeten opstaan ​​om de sneeuw te scheppen, dus waarom niet anticiperen?

Om kwart over vier verlieten Patrick, Chris, Tyler, Justin en Amon het huis en gingen aan het werk. In slechts 30 minuten maakten ze de oprit volledig vrij van de sneeuw die 's nachts was gevallen. Een mooi gebaar dat voor de meeste mensen onbekend zou zijn gebleven als de vader van Brian en Patrick niet had besloten om op internet te vertellen wat er was gebeurd.

Trots op zijn kinderen en de getoonde onbaatzuchtigheid schreef de heer Peter Lanigan over zijn zoon en zijn grote hart in een Twitter-bericht.

Gelukkig zijn er veel van dit soort mensen op de wereld, maar misschien kennen we ze niet. Als we er echter een tegenkomen, laten we hem of haar dan bedanken en complimenteren met de vriendelijke ziel en beschikbaarheid voor anderen.

Advertisement