Ze worden binnen 5 jaar ouders van drie tweelingen: ze zijn allemaal op dezelfde dag geboren

Janine image
door Janine

16 April 2022

Ze worden binnen 5 jaar ouders van drie tweelingen: ze zijn allemaal op dezelfde dag geboren
Advertisement

Soms voelt het echt alsof iemand daarboven een vast plan heeft voor ieder van ons. Je bent natuurlijk vrij om te geloven wat je wilt, maar Carrie en Craig Kosinski twijfelen er waarschijnlijk niet aan. Hun familiegeschiedenis is zo ongelooflijk dat het paar er zeker van is dat ze "goddelijke" hulp hebben gekregen. Op een dag vroeg een vriend van de familie of ze voor een pasgeboren tweeling konden zorgen. Carrie en Craig waren het erover eens en langzaam werden de dagen weken, maanden en uiteindelijk jaren. De familie Kosinski leek daarom voorbestemd om uit te breiden, maar het meest hartverscheurende nieuws kwam van de artsen: Carrie kon geen kinderen krijgen. Toch zorgde het lot ervoor dat het paar zes kinderen zou krijgen.

Advertisement

Carrie en Craig hebben altijd al kinderen gewild, dus ze aarzelden niet toen een oude familievriend hen vroeg om tijdelijk voor Adalynn en Kenna te zorgen, een tweeling geboren op 28 februari 2014. Ze wisten toen nog niet dat de twee meisjes voor altijd bij hen zouden blijven. Dagen, weken, maanden en uiteindelijk jaren zijn verstreken: Adalynn en Kenna waren hun familie. Na een paar jaar liet de biologische moeder van de tweeling weten dat ze zich midden in een andere hartverscheurende situatie bevond en dat ze daardoor niet in staat zou zijn om voor haar jongste dochters te zorgen, ook een tweeling, genaamd Cece en JJ. Om deze reden vroeg de vrouw het paar of ze ook het kleine zusje en broertje van Adalynn en Kenna wilde adopteren.

Advertisement

Craig en Carrie dachten erover na, maar toen accepteerden ze: het waren het kleine broertje en het zusje van de andere twee meisjes en het zou niet goed zijn geweest om ze uit elkaar te halen. Het was immers altijd hun droom geweest om kinderen te krijgen, en juist op dat moment kwam het vreselijke nieuws: Carrie leed aan endometriose die te ernstig was om te kunnen bevallen, en daarom kon ze niet zwanger worden. Het leek daarom onmogelijk voor het stel om biologische kinderen te krijgen: "Het was een moeilijke beslissing. We probeerden op een natuurlijke manier zwanger te worden. Maar het waren broertje en zusjes en daar konden we niet omheen: we wilden ze bij elkaar houden", aldus Carrie.

De verrassingen voor dit stel zijn echter nog niet voorbij: een paar weken na het tweede adoptieproces ging Carrie naar de dokter nadat ze symptomen had. Uit een echo bleek dat de vrouw zwanger was!

Facebook/Carrie Shortsle Kosinski

En raad eens? Carrie was zwanger van een tweeling! In slechts 5 jaar zouden Craig en Carrie de derde tweeling hebben verwelkomd! Geschokt maar gelukkig, waren de twee meteen blij met het goede nieuws.

Maar het meest ongelooflijke in het hele verhaal is dit: de biologische tweeling van Carrie en Craig, Karraline en Clarissa, werd geboren op 28 februari... dezelfde dag dat de andere twee tweelingen werden geboren!

Facebook/Carrie Shortsle Kosinski

Het is duidelijk niet eenvoudig om de hoge kosten van het onderhouden van zo'n groot gezin het hoofd te bieden, maar dankzij fondsenwerving op GoFundMe en AdoptTogether hebben veel gebruikers uit het hele land bijgedragen wat ze konden om de familie Kosinski te helpen. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft het echtpaar een ander kleintje verwelkomd, ook op natuurlijke wijze verwekt.

We wensen deze prachtige grote familie het allerbeste!

Advertisement