Ze schrijft haar overleden vader, na 4 jaar krijgt ze antwoord van een onbekende: "Ik verloor mijn dochter, maar God gaf me jou"

Janine image
door Janine

02 April 2022

Ze schrijft haar overleden vader, na 4 jaar krijgt ze antwoord van een onbekende: "Ik verloor mijn dochter, maar God gaf me jou"
Advertisement

Vier jaar lang schreef Chastity Patterson lange berichten gericht aan het mobiele telefoonnummer van haar vader, die vroegtijdig stierf, wetende dat de man haar nooit zou antwoorden. Een familielid verliezen op 23-jarige leeftijd kan verschrikkelijk zijn en ze probeerde op deze manier de pijn te overwinnen. Het was niet gemakkelijk voor Chastity om te accepteren dat ze haar vader had verloren, die geen mijlpaal meer van haar leven zou zien, maar hem berichten sturen werd een manier om de pijn te verdrijven. Op een dag, vier jaar na de dood van haar vader, ontving Chastity een antwoord. Het was natuurlijk niet haar vader, maar de schok was zo groot dat het verdiende om verteld te worden.

via NY Post

Advertisement

Chastity kon het idee niet verdragen haar vader zo vroeg te verliezen, dus begon ze hem berichten te sturen op zijn oude mobiele nummer en hem te vertellen over haar leven. Een gewoonte die 4 lange jaren duurde, totdat op een dag iemand haar antwoordde. Chastity deelde dat antwoord met het web, waardoor haar ongelooflijke en ontroerende verhaal aan iedereen bekend werd. Die dag was de dag waarop haar vader was overleden, en Chastity had voor de gelegenheid een ontroerend bericht geschreven:

"Het is vier jaar geleden dat ik je verloor en er gaat geen dag voorbij zonder dat ik je mis. Ik heb kanker overwonnen en ben nooit meer ziek geworden: ik heb je beloofd dat ik beter voor mezelf zou zorgen! Ik heb mijn studie afgerond en ben cum laude afgestudeerd! Ik werd verliefd en mijn hart werd gebroken, maar ik ging door en werd een nog sterkere vrouw. Ik verloor al mijn vrienden en ik bereikte een dieptepunt, maar ik vond iemand die mijn leven binnenkwam en me heeft gered. Ik heb nog geen kinderen, jij zou heel blij zijn, en ik ben er klaar voor. Ik ben bang om te trouwen omdat ik alleen door dat lange gangpad moet lopen en jij er niet zult zijn om me te vertellen dat alles goed is. Het gaat goed met me, je zou zo trots zijn op de vrouw die ik ben geworden…".

Advertisement
 Jason Ligons/Facebook

Jason Ligons/Facebook

Dit antwoord had de jonge vrouw niet verwacht:

"Hallo lieverd, ik ben je vader niet, maar ik krijg al je sms-berichten in de afgelopen vier jaar. Ik kijk uit naar je ochtendberichten en je avondupdates. Mijn naam is Brad, ik heb mijn dochter verloren in een auto-ongeluk in augustus 2014 en je berichten hielden me overeind.” De mysterieuze onbekende ging als volgt verder:

"Als je me schrijft, weet ik dat het een boodschap van God is. Het spijt me dat je iemand die zo dierbaar was bent verloren, maar ik heb door de jaren heen naar je geluisterd en heb je meer zien groeien dan wie dan ook. Ik wilde je al langer schrijven, maar ik wilde je hart niet breken. Je bent een buitengewone vrouw en ik wou dat mijn dochter zou zijn geworden zoals jij."

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Brad, de mysterieuze onbekende, bedankte haar voor al die berichten, die hij als een "geschenk van God" beschouwt: "Hij gaf me jou, mijn kleine engel. Het spijt me dat je dit allemaal moest meemaken, maar als het je beter kan laten voelen, ik ben echt trots op je!".

Chastity was ontroerd bij het lezen van Brads woorden en was natuurlijk diep geraakt door het ontroerende toeval. Dit is ook de reden waarom ze haar verhaal op internet wilde delen: "Ik wil iedereen bedanken voor hun vriendelijke woorden en voor het verspreiden van mijn verhaal. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel reacties zou krijgen. Ik heb het bericht niet gedeeld om geld te verdienen, Ik wilde gewoon dat mijn vrienden en familie wisten dat het goed met me ging en dat dit jaar niet moeilijk voor me zou worden."

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met het verlies van een ouder, een gebeurtenis die onvermijdelijk veel pijn veroorzaakt. Er zijn veel manieren om zo'n tragedie te boven te komen en hoewel er niets is dat de geliefde terug kan brengen, is de gedachte om in de loop van de tijd wat vrede te kunnen vinden, geruststellend.

Advertisement