Ze laat eyeliner op haar ogen tatoeëren om permanente make-up te hebben, maar het resultaat is niet wat ze had gehoopt

Janine image
door Janine

03 April 2022

Ze laat eyeliner op haar ogen tatoeëren om permanente make-up te hebben, maar het resultaat is niet wat ze had gehoopt
Advertisement

Beslissen om een ​​tatoeage te nemen is geen keuze die je zomaar maakt, aangezien we moeten bedenken dat wat het gekozen onderwerp ook is, het onuitwisbaar op onze huid zal blijven. De afgelopen jaren hebben veel vrouwen geprobeerd het tatoeëren te combineren met make-up, omdat ze het beu waren elke ochtend make-up op te moeten doen, wat zij beschouwen als een voortdurende "tijdverspilling". Permanente make-up zou, door middel van tatoeëren, een geldige bondgenoot kunnen blijken te zijn. Natuurlijk moet je wel naar een professional gaan als je een ramp wilt voorkomen.

Helaas vertrouwde Abby op de verkeerde tattoo-artiest en werd de eyeliner op haar oogleden getatoeëerd, iets wat ze liever zou vergeten!

via TikTok / abby14257

Advertisement
TikTok / abby14257

TikTok / abby14257

De vrouw plaatste een video op TikTok waarin ze al haar teleurstelling laat zien over de permanente make-up waarvoor ze heeft betaald. In het ideale geval had deze stap haar tijd en geld moeten besparen, omdat ze zich geen zorgen meer hoefde te maken over het elke ochtend correct aanbrengen van eyeliner zonder vlekken te maken. In feite kostte het Abby elke dag enkele minuten van haar leven om mascara op te doen en deze oplossing leek ideaal:

"Het leek me een goed idee om altijd eyeliner te hebben en dit is het resultaat. Help!". Een resultaat dat, zoals duidelijk te zien is in de video, ronduit desastreus bleek te zijn.

Advertisement
TikTok / abby14257

TikTok / abby14257

Ze dacht dat ze elke dag een verleidelijke en altijd "perfecte" look zou hebben, zelfs zodra ze uit bed kwam, maar dat was niet zo. Ontzettend teleurgesteld heeft ze al aangegeven er vanaf te willen. Helaas hoef je geen make-up expert te zijn om te beseffen hoe slecht die zwarte en onregelmatige lijnen op de ogen van het arme meisje werden getekend.

De video werd in korte tijd bekeken door duizenden gebruikers, van wie velen commentaar gaven op het incident en beweerden een soortgelijke ervaring te hebben gehad. Een gebruiker schreef bijvoorbeeld: "Oh, ik heb dezelfde fout gemaakt... het is acht jaar geleden en het zit er nog steeds".

Wat vind jij van permanente make-up? Zou je het als een esthetische en praktische oplossing willen hebben? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement