'Hij zal veel offers brengen voor onze zoon en ik wil hem belonen': zwangere vrouw geeft haar man een auto van 190.000 euro

Janine image
door Janine

05 April 2022

'Hij zal veel offers brengen voor onze zoon en ik wil hem belonen': zwangere vrouw geeft haar man een auto van 190.000 euro
Advertisement

Wat zou jij doen om je partner gelukkig te maken? Denk er maar even over na. Een huwelijksaanzoek, een openbare liefdesverklaring, een cadeau? En als je voor het laatste hebt gekozen, wat kies je dan? Allereerst moet je de passies van je partner goed kennen om iets te geven dat zeer welkom is. Maar de keuze hangt ook af van de gelegenheid en natuurlijk van het beschikbare budget.

De hoofdpersoon van dit verhaal dacht aan dit alles voordat ze een adembenemend cadeau gaf aan haar levenspartner en toekomstige vader van haar kind. Laten we samen kijken wat ze heeft bedacht.

via TikTok /ayunieso24

Advertisement
TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

Anes Ayuni Osman is een jonge 19-jarige vrouw die bij het grote publiek op internet bekend staat als een influencer van cosmetische producten. Het meisje woont in Maleisië en is getrouwd met de al even jonge ondernemer Weldan Zulkefli. Het paar verwacht hun eerste kind en ze heeft besloten haar man een cadeau te geven om hem bij voorbaat te bedanken voor alles wat hij zal doen in de eerste maanden van het leven van de baby, wanneer ze zal moeten rusten. Maar laten we de situatie wat beter uitleggen.

In de Maleisische staat Kelantan wil de traditie dat de vrouw na de bevalling precies 100 dagen moet rusten. Op deze manier kan ze vermoeidheid en ook het optreden van complicaties voorkomen. In de betreffende periode is het de beurt aan de echtgenoot om voor de baby te zorgen. De nieuwe vader zal voor alles wat die eerste maanden van het leven van zijn kind aangaat moeten zorgen, en mag de moeder op geen enkele manier “storen". Een traditioneel gebaar dat Anes heeft besloten te belonen met een prachtig cadeau.

Advertisement
TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

In een video die de jonge influencer op TikTok plaatste, werd het moment waarop ze het cadeau aan haar man geeft vereeuwigd.

Anes vergezelde Weldan naar een autodealer en, zoals te zien is in de video, was haar man letterlijk sprakeloos toen hij zijn ogen opendeed. Voor hem stond een vlammende Lamborghini Huracan Evo, met een enorme rode strik. Een racewagen met een waarde van zo'n 190.000 euro dat het hoofd van elke autoliefhebber zou doen tollen.

Anes, op TikTok bekend als @ayunieso24, zei: "Ik weet dat de eerste dagen niet gemakkelijk zullen zijn, maar ik heb vertrouwen in mijn man en ik weet zeker dat het goed komt. Dit geschenk is om hem te bedanken voor alle offers die hij zal brengen en hoe hij voor zowel mij als de baby zal zorgen. Ik zal hem vanaf nu meer en meer nodig hebben - vervolgde ze - en ik voelde dat ik hem op een speciale manier moest bedanken".

TikTok /ayunieso24

TikTok /ayunieso24

Dit meisje is zeker in haar opzet geslaagd en heeft Weldan op de best mogelijke manier "beloond". Stel je eens voor: wie van ons zou niet een meer gecompliceerde periode tegemoet willen gaan, wetende dat we een ritje kunnen maken in onze Lamborghini wanneer we daar zin in hebben?

Na de publicatie van de video lieten de reacties niet lang op zich wachten. Er zijn mensen die schreven dat het goedkoper zou zijn om een ​​fulltime verpleegster in dienst te nemen en anderen die vonden dat de man heel veel geluk heeft gehad met Anes aan zijn zijde.

Het is waar dat de man veel zal doen voor het kind en voor zijn vrouw, maar is het normaal en terecht dat hij een soortgelijke beloning krijgt? Het kind is van hen beiden en er wordt aangenomen dat beide ouders voor hem zorgen. Wat zou jij hebben gedaan in plaats van de jonge moeder? Zou je je partner een "beloning" hebben gegeven of zou je voor iets anders hebben gekozen?

Advertisement