Moeder in nood vraagt ​​om hulp via app om eten te bestellen: "Bel alsjeblieft de politie!"

Janine image
door Janine

06 April 2022

Moeder in nood vraagt ​​om hulp via app om eten te bestellen: "Bel alsjeblieft de politie!"
Advertisement

Jezelf in gevaarlijke situaties bevinden is ongetwijfeld heel eng. Dit soort ervaringen belasten en drukken na verloop van tijd hun stempel, maar op het moment zelf is de enige gedachte om in veiligheid te kunnen komen. Om dit te doen, is het belangrijkste om je zenuwen in bedwang te houden en helder te blijven, om een ​​mogelijke effectieve strategie te ontwikkelen om hulp te vragen.

Dit is waar een vrouw in Florida in is geslaagd die, het slachtoffer van een man die haar en haar kinderen vasthoudt, met een briljante intuïtie is geslaagd om een ​​manier te vinden om het personeel van een pizzeria te waarschuwen.

via ABC news

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Cheryl Treadway was 25 toen de gebeurtenis plaatsvond. In die tijd was ze samen met Ethan Nickerson, die een jaar ouder was dan zij, en moeder van drie kinderen.

De relatie met de man veranderde echter al snel in een nachtmerrie: op een ochtend zou hij haar bedreigd hebben met een mes, en kon ze het huis niet verlaten. Cheryl zou haar kinderen van school moeten halen, maar Nickerson wilde haar niet zonder hem naar buiten laten gaan.

Hij nam haar mobiele telefoon in beslag en ging met haar mee om de kinderen te halen, daarna gingen ze samen naar huis. Cheryl en haar kinderen werden enkele uren gegijzeld door haar partner.

Op dat moment kwam de vrouw met een briljant plan om hulp te vragen: ze vertelde de man dat ze iets te eten moest hebben voor haar kinderen en overtuigde hem om haar smartphone terug te geven om pizza's te kunnen bestellen.

Toen ze de mobiele telefoon eenmaal had, opende de jonge moeder de Pizza Hut-applicatie om de bestelling te verzenden.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Op dat moment bracht ze haar plan in praktijk: in het gedeelte gewijd aan commentaar en ook in het gedeelte met betrekking tot de naam van de klant schreef ze “Help alstublieft. Bel 911."

De chef van het restaurant merkte het bericht op, die meteen gealarmeerd was. Het personeel van Pizza Hunt waarschuwde onmiddellijk de politie, die naar het huis van de vrouw ging.

In eerste instantie weigerde Nickerson het huis te verlaten: het kostte de agenten twintig minuten om hem te overtuigen zich over te geven en de kinderen te laten gaan. De man is uiteindelijk aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

Dankzij haar briljante idee slaagde Cheryl erin zichzelf en haar kinderen te redden en liep alles gelukkig goed af.

Advertisement