Moeder schrikt omdat haar zoon pil in zak chips vindt: “Ik geloofde mijn ogen niet”

Janine image
door Janine

10 April 2022

Moeder schrikt omdat haar zoon pil in zak chips vindt: “Ik geloofde mijn ogen niet”
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: de meesten van ons kennen het, hebben het geproefd en kunnen niet zonder de smaak van chips. Iets wat jong en oud aanspreekt en perfect is bij elke gelegenheid. Kortom, als voorgerecht, tussendoortje, aperitief; chips zijn een echte evergreen onder de heerlijkheden. Kinderen zijn opgetogen en vragen om een zakje te hebben, vooral als bekende karakters op de verpakking staan ​​of, nog beter, als er een klein gadget in de verpakking is verstopt.

Maar wat als dat niet het enige was dat uit de zak chips kwam? Er is iets onaangenaams gebeurd met een Schotse vrouw en haar zoontje. Helaas zat er een vreemd voorwerp verstopt tussen de chips die het kind aan het eten was. We vertellen je hoe het ging.

via Mirror

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Het gebeurt moeders, babysitters of oma's vaak dat kinderen om een ​​snack vragen als ze uit school komen. Of ze het nu alleen eten of in het gezelschap van wat vriendjes, het is een ritueel dat ze niet willen en zelfs niet kunnen opgeven. Precies wat er op een gewone maandag gebeurde met Lorna Singleton.

De vrouw, die in West Lothian woont, had net een zakje chips gekocht en haar zoon Leon stond op het punt er rustig van te genieten. Jammer dat de rust niet lang duurde. In een bericht op haar Facebook-pagina zie je deze moeder met een kleine oranje pil. En weet je waar ze die had gevonden? In de zak chips van haar zoon.

De vrouw vertelde: "Leon keek me plotseling aan en vertelde me helemaal opgetogen dat hij een snoepje tussen de chips had gevonden. Toen ik de pil zag schrok ik. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik wist niet wat het precies was", vervolgde Lorna, "maar het was duidelijk dat het geen snoep was. Ik was doodsbang bij de gedachte dat het in een zak snacks voor kinderen zat. Wat als hij op school was en niet bij mij thuis? Hij zou het hebben opgegeten en wie weet wat er zou gebeuren. Dat soort dingen zouden niet mogen gebeuren."

Advertisement

Wee heads up. If you or your kids eat Chili Heatwave Doritos keep an eye bcos I found an orange tablet in Leon's packet....

Pubblicato da Lorna Singleton su Giovedì 31 marzo 2022

Lorna maakte het incident openbaar en specificeerde dat ze niet meer wist waar ze de Doritos-chips, geproduceerd door het bedrijf Walkers, had gekocht. De moeder nam meteen contact op met de klantenservice om te vertellen wat er was gebeurd. Het bedrijf heeft verklaard dat het altijd zeer attent is op elk productieproces en om de kwaliteit van hun producten geeft. Daarnaast werd Lorna gevraagd hen de zak chips te sturen met wat erin werd gevonden om te onderzoeken en te begrijpen hoe een dergelijke fout kon gebeuren.

We hopen dat het bedrijf duidelijkheid kan scheppen en vooral dat zulke episodes niet meer zullen plaatsvinden.

Advertisement