Ouders worden wakker en vinden het huis bedekt met zwarte verf: de dochters hebben "geoefend met schilderen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ouders worden wakker en vinden het huis…
Het meisje dat niet kan lachen en model is: Ze wordt moeder op 59-jarige leeftijd: haar oudste dochter wijst haar af en staat haar niet toe haar kleindochter te zien

Ouders worden wakker en vinden het huis bedekt met zwarte verf: de dochters hebben "geoefend met schilderen"

12 April 2022 • Door Janine
4.361
Advertisement

Stel je voor dat je op zondagochtend wakker wordt en ziet dat de woonkamer van het huis besmeurd is met verf. Zo'n onaangenaam ontwaken overkwam Kerry Jones, 22 jaar, die met een schok gewekt werd door haar partner, Callum Sheriff Johnson, met dit onverwachte nieuws. De schuldigen? Hun 2- en 4-jarige dochters, op hun beurt van top tot teen met verf besmeurd. De echtgenoten hebben het tafereel en hun verbazing vastgelegd, toen ze hun dochtertjes in de woonkamer aantroffen, wakker en met onschuldige gezichtjes. Alle ouders moeten ernaar streven de vaardigheden van hun kinderen toe te juichen, maar als kinderen geïnteresseerd lijken in schilderen, is het misschien tijd om de verfblikken te verstoppen voor hun nieuwsgierige ogen!

Callum, de partner van Kerry, was op zijn zachtst gezegd woedend: "Ze moeten ongeveer een uur bezig zijn geweest. De oudste had overal handafdrukken gemaakt en de jongste was het hele huis aan het vernielen. Ze hadden duidelijk alles in hun slaapkamer gepland.” De meisjes verdedigden zichzelf natuurlijk door te zeggen dat ze niets verkeerds hadden gedaan, ook al was de realiteit een andere: de 4.000 pond die het paar een paar maanden eerder had uitgegeven om hun huis op te knappen, leek nu verspild tegenover de ramp die de twee kleine “ondeugden” hadden veroorzaakt.

Kerry was niet in staat om een ​​woord te zeggen bij het zien van de ramp: "Ik heb niets gezegd. Mijn mond viel gewoon open terwijl de tranen over mijn wangen begonnen te lopen. Ik was geschokt", herinnert de moeder zich.

Facebook-gebruikers konden niet anders dan glimlachen bij deze kleine familietragedie, die zelfs komisch was, maar ze troostten de wanhopige moeder ook.

Hoogstwaarschijnlijk wilde de kleine Lacie-Rae, die destijds op school experimenteerde met vingerverven, dezelfde ervaring thuis nadoen. Niet op zomaar een vel papier natuurlijk, maar op alle muren van het huis! Moeder Kerry vermoedt dat het kind op een stoel klom om de deur te openen naar een kamer waar ze toegang zou hebben tot "gemakkelijk te openen" verfblikken.

Advertisement

Kerry en Callum kunnen afscheid nemen van het nieuwe vloerkleed van £75, de salontafel en de bank, terwijl ze de schade moeten opnemen van de muren die ze opnieuw moeten schilderen.

Helaas of gelukkig zijn kinderen echte krachten van de natuur en het is normaal om een rommelig huis te hebben of een ander onverwacht "probleem". De woede is tijdelijk, want voor de troosteloze blik van een kind kun je niet lang boos blijven. We zijn ervan overtuigd dat Kerry en Callum, ondanks de eerste schok, de situatie hebben overwonnen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt