Hij vindt de auto van de buurman geparkeerd voor zijn voordeur: hij neemt wraak door hem te vernietigen met een bijl

Janine image
door Janine

17 April 2022

Hij vindt de auto van de buurman geparkeerd voor zijn voordeur: hij neemt wraak door hem te vernietigen met een bijl
Advertisement

Als je naar een nieuwe woning verhuist, is een van de factoren die een verschil kunnen maken en waarmee je rekening moet houden, de buurt: je hele leven doorbrengen met ondraaglijke buren kan namelijk een groot probleem zijn! Je kunt een waardevolle alliantie aangaan met je buren, maar je kunt ook eindeloze ruzies creëren die alleen maar wrok aan beide kanten uitlokken. Het is niet zo voor de hand liggend om goede buren te vinden, sommige mensen besluiten zelfs te verhuizen nadat ze enige tijd hebben doorgebracht met nutteloos gekibbel. De hoofdpersoon van dit verhaal is echter niet het type dat het lijkt op te geven tegenover de “pesterijen” van de buurman: nadat hij de auto van laatstgenoemde slecht geparkeerd voor het toegangshek van zijn huis had aangetroffen, besloot hij met geweld te reageren.

via Roma Today

Advertisement
Wikimedia / not the actual photo

Wikimedia / not the actual photo

Geweld is nooit een goede manier om te reageren, zelfs niet bij het grootste onrecht dat kan worden geleden. Helaas werd een 63-jarige man woedend toen hij de auto van zijn buurman, een grijze Peugeot, slecht geparkeerd voor de deur van zijn huis aantrof. Het verhaal speelde zich af in Italië, aan de rand van de hoofdstad, rond lunchtijd op wat een rustige, zonnige zondag leek te zijn. De 63-jarige kwam met een bijl het huis uit en begon zijn woede te uiten op het slecht geparkeerde voertuig. Binnen enkele seconden verbrijzelde hij de ruiten van de auto en veroorzaakte grote schade aan de carrosserie.

Een woedeaanval waarmee de man een flinke schadeclaim van de eigenaar van de auto heeft verdiend.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Waarschijnlijk werd de man die dit extreme gebaar maakte door ergernis gedreven, maar dit rechtvaardigt zijn reactie zeker niet. Geweld is nooit een oplossing, integendeel: degenen die geweld gebruiken zijn altijd fout. Dit geval toont dit ruimschoots aan.

Hoe zou jij gereageerd hebben op de slecht geparkeerde auto van je buurman? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement