Mijn schoonmoeder beschuldigt me van het bedriegen van mijn man omdat onze dochter is geboren met blauwe ogen - BekijkDezeVideo.nl
x
Mijn schoonmoeder beschuldigt me van…
3-jarig kind vindt verborgen schat ter waarde van 4 miljoen dollar (+ VIDEO) Een arme vader wordt gefotografeerd terwijl hij het geld telt dat hij in de loop der jaren heeft gespaard om schoenen voor zijn zoon te kopen

Mijn schoonmoeder beschuldigt me van het bedriegen van mijn man omdat onze dochter is geboren met blauwe ogen

18 April 2022 • Door Janine
85.758
Advertisement

Elke ouder geeft zijn genen door aan zijn kinderen, maar het is niet zeker of ze met exact dezelfde kenmerken worden geboren als hun moeder of vader. Grootouders tellen bijvoorbeeld ook mee in de kwestie van de overdracht van genen. Een vrouw vertelde echter hoe haar schoonmoeder dit detail lijkt te zijn "vergeten" en hoe ze haar ervan beschuldigde haar man te hebben bedrogen vanwege het simpele feit dat haar dochter met blauwe ogen werd geboren. De schoonmoeder begreep duidelijk niet dat haar kleindochter met lichte ogen werd geboren, aangezien haar zoon en schoondochter allebei bruingroene ogen hadden.

via: Reddit

"Mijn schoonmoeder viel mijn man lastig omdat ze hem privé wilde spreken", begon de vrouw in haar verhaal uit te leggen, "hij probeerde haar af te poeieren ​​aangezien de laatste keer dat ze hem privé sprak, ze probeerde een wekelijks programma voor me te organiseren waarin ik ze had moeten bezoeken terwijl hij aan het werk was". Al vanaf deze eerste zinnen merk je de opdringerigheid van deze schoonmoeder en haar verzoeken. Natuurlijk weigerde de man een dag in de week in te plannen waarop zijn vrouw naar de schoonouders zou moeten en ook weigerde hij de kinderen een dag in de week bij "de grootouders" achter te laten. "Mijn schoonmoeder heeft me niet rechtstreeks geschreven omdat ze wist dat ik nee zou zeggen", vertelde de moeder die de hoofdpersoon van dit verhaal is.

De reden voor deze nieuwe ontmoeting tussen moeder en zoon is echter nog ernstiger dan zojuist beschreven: de vrouw kon het idee niet verdragen dat haar kleindochter blauwe ogen had, aangezien noch haar zoon, noch haar schoondochter deze kleur hadden. In haar hoofd was er maar één mogelijke oplossing: de schoondochter had haar zoon bedrogen.

"Mijn vader heeft blauwe ogen", legde de schoondochter uit, "dus ik ben drager van het gen, maar blijkbaar heeft niemand in haar familie blauwe ogen, dus zal ik mijn man wel hebben bedrogen.” De vrouw vervolgde haar uitbarsting: "Natuurlijk, in plaats van het te onderzoeken en te ontdekken dat twee mensen met bruingroene ogen een kind met blauwe ogen kunnen krijgen of dat de blauwe ogen van een baby later kunnen veranderen, heeft mijn schoonmoeder het nodig geacht om mijn man een vaderschapstest te laten doen. Wat een schat.”

Reddit-gebruikers troostten de vrouw en vertelden haar hoezeer het hen speet dat ze met zulke dingen met haar schoonmoeder moest omgaan. Een gebruiker die bijzonder verontwaardigd was over het gedrag van haar schoonmoeder, schreef: "Ze is ronduit dom en leeft waarschijnlijk om tweedracht te veroorzaken. Als ik jou was, zou ik de bezoeken voor onbepaalde tijd opschorten. Een vaderschapstest?! Belachelijk!".

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van de schoondochter?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt