Na de scheiding huurt hij een oppas in voor zijn kinderen: "Ik mocht haar niet en stond op het punt haar te ontslaan, maar toen ben ik met haar getrouwd"

Janine image
door Janine

27 April 2022

Na de scheiding huurt hij een oppas in voor zijn kinderen: "Ik mocht haar niet en stond op het punt haar te ontslaan, maar toen ben ik met haar getrouwd"
Advertisement

Werkrelaties gaan niet altijd over rozen. Het kan gebeuren dat het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om in harmonie te komen met collega's of, erger nog, met de werkgever. Misschien komt het doordat je een beetje angst hebt om met hem of haar om te gaan, maar het aangaan van een hechte relatie met je baas is niet altijd gemakkelijk. Om deze en andere redenen zijn we geneigd onvriendelijk te zijn en afstand te houden, maar in het verhaal dat we je gaan vertellen ging het uiteindelijk anders.

Krystle en Ben, de twee hoofdrolspelers, hadden een zeer oppervlakkige werkrelatie opgebouwd. Hij was de werkgever en zij de werkneemster, meer niet, maar na verloop van tijd veranderde er iets en transformeerde alles als in een echte romantische komedie. Laten we eens kijken hoe het ging.

via Mirror

Advertisement

Net gescheiden en met 3 kinderen om voor te zorgen, was Ben een alleenstaande ondernemer die hulp nodig had om het gezin draaiende te houden. Dus besloot hij een oppas in te huren om voor het huis en zijn kinderen te zorgen. Zo arriveerde Krystle, een 23-jarig meisje dat in zeer korte tijd het respect en de genegenheid van Bens kinderen won, in huis.

Die van hen wel, maar niet die van de man die haar een slechte werkneemster vond. "Ik heb Krystle ingehuurd in tijden van nood, maar ik realiseerde me meteen dat ze de slechtste oppas was die er was. - zei Ben - Ze kookte vreselijk en deed het huishouden slecht. Na een tijdje sprak ik met een van mijn twee dochters en bekende haar dat ik haar wilde ontslaan. Maar mijn dochter barstte in tranen uit en smeekte me dat niet te doen, omdat Krystle een geweldig persoon was en hen een goed gevoel gaf. Dus ik veranderde van gedachten en liet haar voor ons blijven werken. Ik had echter ook besloten dat onze relatie altijd gebaseerd zou zijn op essentiële uitwisselingen en ik zou nooit proberen een vertrouwensband aan te gaan".

Advertisement

Maar het liep anders en Ben's aanvankelijke bedoelingen veranderden zodanig dat hij verliefd werd op Krystle. De oppas dacht er ook min of meer hetzelfde over en had altijd geprobeerd haar werkgever niet te veel in vertrouwen te nemen. Maar, zoals in een van de beste romantische komedies ter wereld, sloeg na verloop van tijd de vonk over tussen de twee en konden ze niet meer zonder elkaar.

"Ik mocht Ben niet. - vertelde Krystle - Ik praatte niet met hem en ik vermeed hem, maar toen begonnen we wat meer te praten en met kerst nodigde hij mijn zoon en mij uit om samen met hen te lunchen. Eerst wilde ik het niet accepteren, maar ik deed het toch en het was fantastisch. Ik veranderde van gedachten over hem en onze relatie werd steeds hechter totdat we verliefd werden en een relatie begonnen. Aanvankelijk zeiden we niets tegen onze respectievelijke kinderen, maar op een avond, terwijl we allemaal samen in de auto zaten, pakte hij mijn hand en begrepen ze alles".

Het stel, dat viraal ging op internet, bekende het doelwit te zijn geweest van kritiek en onaardige opmerkingen vanwege het leeftijdsverschil en ook de aanvankelijke werkgever/werknemer-relatie. Velen hebben vooral tegen de voormalige oppas uitgehaald en naar haar gewezen als een profiteur en een gezin te hebben verwoest, ook al waren beide gescheiden en sentimenteel gezien vrij. Gelukkig hadden al deze negativiteiten geen invloed op de relatie en ondanks het verschil van 20 jaar zijn Ben en Krystle getrouwd en leven gelukkig met hun vier kinderen.

"Meerdere keren werd Krystle aangezien voor mijn dochter - biechtte Ben op - maar ik besteed er geen aandacht meer aan, inmiddels ben ik eraan gewend en ik heb er geen last van. We hebben het goed samen, we zijn een geweldige familie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Krystle me geluk brengt: sinds we verliefd werden, gaat het met mijn bedrijf beter".

Blijkbaar worden soortgelijke liefdesrelaties niet alleen in films gezien, maar ook in het echte leven. Het mooie is om ze te kunnen leren kennen, ontroerd te raken en samen met de hoofdrolspelers te dromen alsof we in een comfortabele fauteuil in de bioscoop zitten.

Advertisement