Zijn vrouw wordt ziek en artsen raden aan om zich in het ziekenhuis op te laten nemen: hij laat haar niet in de steek maar ze reizen om de wereld te ontdekken - BekijkDezeVideo.nl
x
Zijn vrouw wordt ziek en artsen raden…
Haar hond zit altijd op het dak: een vrouw moet een bordje ophangen om de ongelovige voorbijgangers de reden uit te leggen (+ VIDEO) Ze erft 12 miljoen dollar met als voorwaarde om een baan te zoeken, maar weigert: “Ik ben een miljonair zonder geld”

Zijn vrouw wordt ziek en artsen raden aan om zich in het ziekenhuis op te laten nemen: hij laat haar niet in de steek maar ze reizen om de wereld te ontdekken

01 Augustus 2022 • Door Janine
3.650
Advertisement

Het is echt waar dat liefde geen obstakels kent. Wanneer je een speciaal persoon ontmoet, van hem of haar houdt en je eeuwige liefde belooft, kun je alle problemen, ziektes, of wat dan ook aan. Als twee mensen voor elkaar bestemd zijn, zal er geen berg te hoog of een zee te stormachtig zijn.

Zo was het ook voor de twee echtgenoten waar we je over willen vertellen. Het gevoel tussen hen was zo sterk dat ze het hoofd konden bieden aan een enorm gezondheidsprobleem dat ontstond toen ze nog jong waren. Laten we uitzoeken wat er is gebeurd.

via: People

Andy en Donna ontmoetten elkaar in Pawtucket en het begon allemaal met een heel banaal verzoek van de jongen: "Heb je kauwgom?". Sindsdien zijn ze nooit meer uit elkaar gegaan. Ze kregen een relatie, trouwden en stichtten een gezin met 4 kinderen. Maar op een avond veranderde alles en een malaise dwong Donna in een rolstoel.

Het gebeurde allemaal tijdens de feestdagen toen ze 45 jaar was. Hoofdpijn bracht haar ertoe naar bed te gaan terwijl de anderen zich nog vermaakten en de volgende dag ontdekte ze dat ze getroffen was door een aneurysma. Een probleem dat de helft van haar lichaam verlamde en waardoor ze niet langer het gewone leven kon leiden. Na verschillende controles en behandelingen stemden de artsen ermee in Andy te vertellen zijn vrouw in een ziekenhuis op te laten nemen in een instelling waar ze alle nodige aandacht zou krijgen, maar dat wilde hij niet.

Zonder al te veel na te denken, besloot de man dat hij zijn wederhelft nooit alleen zou laten. Het stel liet zich niet afschrikken door een rolstoel en begon samen de wereld rond te reizen. Voor die tijd hadden ze nog nooit zoveel gereisd en in ongeveer dertig jaar tijd hebben ze alle continenten kunnen bezoeken. In een interview bekende de man dat hij van zijn vrouw hield vanaf het eerste moment dat hij haar zag en dat hij zich niet kon voorstellen ook maar een moment van haar verwijderd te zijn en er alles aan deed om dit te voorkomen.

Helaas is het paar een paar maanden na elkaar overleden: Andy in 2019, en Donna in 2020. Maar we zijn zeker van één ding: ze hebben een geweldige les achtergelaten voor alle mensen die over hun verhaal lezen.

Ze zijn een voorbeeld geweest om ons te inspireren om de kracht te vinden om door te gaan, zelfs op de donkerste momenten van het leven. Ze zijn erin geslaagd en deden het hand in hand, laten we dat niet vergeten.

Tags: FamilieVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt