Schoonmoeder ontslaat babysitter en probeert haar kleindochter stiekem borstvoeding te geven: de vader is razend

Janine

04 Mei 2022

Schoonmoeder ontslaat babysitter en probeert haar kleindochter stiekem borstvoeding te geven: de vader is razend
Advertisement

Een vader vertelde op Reddit over zijn hartverscheurende verlies toen zijn vrouw beviel van Sammy, hun eerste dochter. Helaas heeft de vrouw het niet gehaald en liet ze haar man achter om voor een pasgeboren baby te zorgen. Een familietragedie, waarvan de dramatische gevolgen hier niet eindigden. De man, hoewel hij in de eerste weken werd geholpen door Sandra, zijn schoonmoeder, ontdekte later dat de vrouw haar kleindochter borstvoeding probeerde te geven, om een ​​soort van fysiek contact van de moeder te verzekeren. Bovendien was de vrouw zo vrij geweest om de oppas te ontslaan die de man had aangenomen om voor zijn dochter te zorgen terwijl hij aan het werk was. Maar laten we alle details bekijken.

via Reddit

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

De man zei dat hij zijn vrouw, slechts 34 jaar oud, verloor tijdens de bevalling. De vrouw slaagde erin om de kleine Sammy op de wereld te zetten, toevertrouwd aan de zorg van haar vader en schoonmoeder, Sandra, een 56-jarige vrouw. Zo'n vreselijk verlies drukt een onuitwisbare stempel op iedereen en deze nieuwe vader zal er alles aan hebben gedaan om weer op de been te komen. Hij had echter nooit verwacht dat hij met zijn schoonmoeder zou moeten discussiëren om wat hij zelf als onaanvaardbaar gedrag beschouwt. Aanvankelijk verliep alles min of meer normaal:

"Sammy is nu 4 maanden oud en voordat ik weer aan het werk ging, vroeg ik mijn schoonmoeder of ze een oppas kon aanbevelen die voor mijn dochter zou zorgen terwijl ik zou werken. Ze bood aan om gratis op Sammy te passen. Ik vertelde haar dat ze op elk moment van de dag kon komen, maar dat ik een oppas zou nemen om voor Sammy te zorgen, maar ze stond erop het zelf te doen. Dus accepteerde ik en gaf haar een kopie van de huissleutels. Ze kwam meestal 30 minuten voordat ik naar mijn werk ging, en als ik thuiskwam, bleef ze eten en vertrok nadat ze Sammy in slaap had gebracht.

De eerste weken ging alles goed, totdat Sammy's vader merkte dat de melkpoeder voor zijn dochter overbleef. Hoe was dit mogelijk? Kreeg zijn dochter niet genoeg te eten?

Pexels / Not the actual photo

Op dat moment vroeg de man zijn schoonmoeder om uitleg: "Ik vroeg Sandra waarom Sammy niet genoeg melk dronk. Ze zei dat ze probeerde mijn dochter borstvoeding te geven. Eerst dacht ik dat ze een grapje maakte, toen realiseerde ik me dat dat niet het geval was. Ze zei dat ze Sammy elke dag een paar minuten moest aanleggen om haar melk te "activeren". Ik dacht dat ik gek werd, ik vertelde haar dat ze dat niet mocht doen en dat ze ermee moest stoppen. Ze antwoordde dat ze dat zou doen, maar ik betrapte haar! Ik confronteerde haar ermee en vertelde haar dat ze niet langer de oppas van mijn kleine meisje was."

Sammy's vader nam vervolgens ouderschapsverlof om tijd te hebben om een ​​nieuwe oppas te zoeken: "Ik heb er een gevonden, maar na twee dagen kwam ze niet opdagen. Toen ik haar belde, zei ze dat “mijn moeder” haar ontslagen had. Toen ik haar vroeg om de vrouw te beschrijven die haar weg had gestuurd, wist ik dat het Sandra was. Ze kwam naar mijn huis met haar sleutel en ontsloeg mijn oppas”. De man was woedend. Hij en zijn schoonmoeder hadden een flinke ruzie totdat hij haar vroeg om te vertrekken, maar ze weigerde en dreigde de sociale dienst te bellen. Op dat moment belde de man de politie en werd de schoonmoeder beschuldigd van huisvredebreuk.

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

De man, ondanks dat hij woedend was op zijn schoonmoeder, vraagt zich hoe dan ook af of zijn gedrag overdreven was: "Ik weet dat mijn schoonmoeder rouwt om het verlies van haar dochter, ik ook. Maar ze ging echt over de schreef toen ze mijn wensen negeerde. Nu is ze heel boos op mij."

Gebruikers op Reddit stelden de man gerust en vertelden hem dat hij al het mogelijke had gedaan om zichzelf en zijn dochter te beschermen. Wat denk jij in plaats daarvan? Vind je dat de schoonmoeder echt de limiet heeft overschreden?

Advertisement