70-jarig stel besluit te trouwen: "we dachten niet dat het op onze leeftijd nog mogelijk was om verliefd te worden" - BekijkDezeVideo.nl
x
70-jarig stel besluit te trouwen: "we…
Hij spaart een heel jaar om zijn vrouw het huis van haar dromen te kunnen geven

70-jarig stel besluit te trouwen: "we dachten niet dat het op onze leeftijd nog mogelijk was om verliefd te worden"

30 Mei 2022 • Door Janine
3.369
Advertisement

Denk je dat er een tijd is om verliefd te worden en een leeftijd waarboven het niet langer mogelijk is om bepaalde gevoelens te hebben? Voor sommigen kan het misschien zo zijn. Ieder mens heeft een verhaal, een verleden waarmee hij verbonden blijft en die de toekomst zou kunnen beïnvloeden en waarvoor men zich, wanneer men een bepaald punt bereikt heeft, niet meer in staat voelt zich in de liefde te laten gaan.

Maar we weten heel goed dat elke regel zijn uitzondering heeft en dat het niet voor iedereen geldt. De twee hoofdpersonen van dit verhaal weten er alles van, die op 73- en 78-jarige leeftijd elkaar hebben ontmoet, elkaar hebben leren kennen en verliefd werden. Laten we ze samen leren kennen.

via: CBSnews

A Valentine’s Day Love Story - Thank you WCIV | ABC News 4 for sharing our red carpet celebration to announce the engagement of volunteers Ron Hill and Pat LoPresti. #Love #valentines #HCAHealthcare

Pubblicato da Trident Medical Center su Lunedì 14 febbraio 2022

Ze doen vrijwilligerswerk in het Trident Medical Center van HCA Healthcare in Charleston, en dit is waar Ron Hill en Pat LoPreste, respectievelijk 73 en 78, elkaar ontmoetten. Aan het begin van hun baan ontmoetten ze elkaar echter sporadisch: ze waren werkzaam op verschillende afdelingen die zich op twee verschillende verdiepingen bevonden. Hun ontmoetingen waren om deze reden erg oppervlakkig.

Toen was er de pandemie en werd hun werk een tijdje onderbroken: als vrijwilligers mochten ze het ziekenhuis niet meer in. Maar toen ze terugkwamen, werkten Ron en Pat zij aan zij en kletsten gemoedelijk met elkaar.

"We hebben allebei onze partner verloren en we dachten dat we het prima zouden redden zonder een partner en een metgezel. - zei Pat - We hadden vrienden, onze familie, de andere vrijwilligers waarmee we werkten, het ontbrak ons ​​aan niets, maar toen ontmoetten we elkaar. Toen Ron me vroeg om uit te gaan, was het zo lang geleden dat we dat deden, dat we ons in verlegenheid gebracht voelden. We wisten niet eens hoe we elkaar moesten begroeten. - ging ze verder - Uiteindelijk gaven we elkaar de hand en ik dacht dat hij me nooit meer zou bellen”.

Blijkbaar was dit niet het geval. De twee collega's ontmoetten elkaar weer en langzaamaan ontstond er een oprechte, tedere, en totaal onverwachte liefde tussen hen. Na een jaar besloten Ron en Pat te trouwen.

Om deze bijzondere en prachtige verbintenis te vieren, organiseerde het ziekenhuispersoneel een klein Valentijnsfeestje voor hen. "Ze waren allemaal zo aardig" - vertelden de twee geliefden die samen met hun collega's een ontroerend feestje beleefden.

Advertisement

Wat te zeggen... liefde is een van de gekste en meest oncontroleerbare gevoelens die er zijn. Wanneer je het het minst verwacht, komt het, raakt het je en zet de juiste persoon op je pad die ervoor zorgt dat je onvergetelijke momenten beleeft. Bovenal is het fijn om te weten dat dit allemaal tijdloos is en dit zelfs met 70 jaar en ouder kan gebeuren en het nog mogelijk is om een ​​zielsverwant te ontmoeten.

Gefeliciteerd Ron en Pat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt