Ze koopt een trouwjurk voor minder dan $10: "Ik voel me nog steeds een prinses!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze koopt een trouwjurk voor minder dan…
Vrouw, slachtoffer van geweld, gebaart met haar hand naar de kassamedewerker van een winkel en hij grijpt in om haar te redden Ik weiger om de bruiloft van mijn zus bij te wonen als bruidsmeisje omdat ze met mijn ex trouwt

Ze koopt een trouwjurk voor minder dan $10: "Ik voel me nog steeds een prinses!"

03 Mei 2022 • Door Janine
3.085
Advertisement

Een bruiloft is een dag die elk stel tot in het kleinste detail probeert te plannen - een planning die veel tijd kost en vaak ook behoorlijk veel geld. De jurk van de bruid is meestal een van de zeer dure dingen voor die speciale dag. Alle vrouwen willen zich een prinses voelen op hun trouwdag, dus waarom zou je dan bezuinigen op de jurk? Er zijn echter mensen die hun geld liever aan iets anders uitgeven: Rachel Connealy, een jonge bruid, kocht twee jurken voor minder dan 10 dollar! Ze voelde zich een prinses tijdens de bruiloft, ook al had haar jurk geen merk of was het erg duur.


Is het zo noodzakelijk om duizenden dollars uit te geven om een ​​"droomjurk" te kopen, misschien gesigneerd door een belangrijke ontwerper? Natuurlijk niet, en Rachel Connealy, een 26-jarige die op het punt staat met haar vriend te trouwen, heeft het volledig bewezen. De jonge vrouw ging naar een kringloopwinkel, waar ze niet één, maar twee jurken vond die ze die dag kon dragen: een heel eenvoudige en elegante formele jurk, en een meer casual jurk om tijdens de receptie te dragen. Totale prijs? 8 dollar! Geen wonder dat de video's waarin Rachel pronkt met haar trouwjurken meer dan twee miljoen keer bekeken zijn! Wie zou er niet nieuwsgierig zijn naar wat voor jurk de jonge bruid voor zo weinig geld had gekocht?

Veel gebruikers vertelden haar dat haar lange, eenvoudige witte formele jurk erg deed denken aan de jurk van “Givenchy" die Meghan Markle droeg toen ze met prins Harry trouwde. Niet slecht voor een jurk gekocht in een tweedehandswinkel, voor slechts $3! De andere jurk, betaald voor slechts $5, is natuurlijk niet minder. Naast het economische aspect, is er voor Rachel ook een praktisch aspect: voor haar heeft het geen zin om veel geld uit te geven aan een jurk die ze meer dan 20 jaar in een doos zal bewaren en die ze ooit zal laten zien aan haar dochters en kleinkinderen. Een jurk dreigt immers gemakkelijk "uit de mode" te raken.

Advertisement

Rachel is niet de eerste bruid die heeft besloten om voor goedkopere kledingoplossingen te gaan en andere bruiden heeft uitgenodigd om ook de juiste afdeling van hun kringloopwinkels in hun woonplaats te bekijken. Je weet nooit wat er in dergelijke winkels te vinden is.

Wat denk jij? Behoor jij tot die mensen die een "perfecte" en dure jurk willen, of wil je liever besparen op je trouwjurk? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt