30-jarige vrouw trouwt met 73-jarige man: "Het was liefde op het eerste gezicht"

Janine image
door Janine

30 Maart 2023

30-jarige vrouw trouwt met 73-jarige man: "Het was liefde op het eerste gezicht"
Advertisement

Liefde kent geen leeftijd: een zin die we vaak hebben gehoord, maar waar niet iedereen in gelooft. Als het waar is dat er echte romantici zijn die vertrouwen op dit geweldige gevoel en zijn kracht, de aanwezigheid in de wereld van degenen die alle details van een relatie duidelijk willen hebben voordat ze echt in “geloven”. De reden? Soms wordt men ertoe gebracht te denken dat, ondanks een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen de echtgenoten, er niet alleen passie en gevoel is om de relatie te sturen, maar ook enige vorm van interesse.

Dit zijn de twijfels die werden geuit naar het stel waarover we je willen vertellen. In dit geval zijn er niet een paar jaren van verschil, maar het was een ander detail dat de aandacht van de gebruikers trok en de waarheidsgetrouwheid van de liefde die onze hoofdrolspeelster voelde, in twijfel trok. Laten we eens kijken wat het is.

via Milenio

Advertisement

Elina Fernández en Eduardo Constantini zijn man en vrouw en over hun relatie werd veel gepraat. De interesse in hen komt niet alleen voort uit het feit dat ze allebei bekende persoonlijkheden zijn, maar vooral door het leeftijdsverschil tussen hen. In feite is de vrouw 30 jaar oud, terwijl haar wederhelft 73 is: meer dan 40 jaar dus, maar ze hebben een heel sterk gevoel die hen verenigt.

Volgens de verhalen van de jonge vrouw lijkt het erop dat ze elkaar ontmoetten op een moment dat ze geen van beiden op zoek waren naar een zielsverwant, maar tussen hen was het liefde op het eerste gezicht en het was niet mogelijk om het te negeren. Dus, na slechts 9 maanden relatie, besloot het paar om de unie te bezegelen en te trouwen. Jammer dat de keuze nogal wat kritiek heeft opgeleverd.

Advertisement

Velen denken dat Elina niet helemaal te goeder trouw heeft gehandeld, maar uit interesse met de man is getrouwd.

Eduardo is een van de rijkste mensen in Argentinië en bezit een heel wooncomplex in Miami, wat zeker bijdraagt ​​aan zijn charme. Daarom hebben velen het idee dat de vrouw niet alleen verliefd was geworden op de man, maar ook op zijn enorme fortuin van meer dan een miljoen dollar.

Ondanks alle kritiek laat deze vrouw zich niet ontmoedigen en blijft ze haar liefde belijden en bevestigen. Ze trouwde niet met de man uit interesse, maar alleen omdat de vonk oversloeg en dit heeft elk probleem uit de weg geruimd dat voortkwam uit het leeftijdsverschil. Liefde is tenslotte het sterkste gevoel en dit zijn de gevallen waarin de kracht ervan maximaal tot zijn recht komt.

Denk je dat een relatie tussen twee mensen die meer dan 40 jaar verschil hebben echt mogelijk is?

Advertisement