Ze ontdekt de relatie van haar man met de oppas dankzij een foto gemaakt tijdens een vakantie - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze ontdekt de relatie van haar man met…
Ik weiger om de bruiloft van mijn zus bij te wonen als bruidsmeisje omdat ze met mijn ex trouwt Hij stuurt zijn broer het huis uit nadat zijn 9-jarige neefje de ring steelt die hij met veel moeite had gekocht

Ze ontdekt de relatie van haar man met de oppas dankzij een foto gemaakt tijdens een vakantie

03 Mei 2022 • Door Janine
24.003
Advertisement

Veel stellen met kinderen besluiten een oppas te nemen. Of het nu gaat om werkverplichtingen, reizen of gewoon omdat je de behoefte voelt om hulp te hebben, het is niet ongebruikelijk dat een gezin ervoor kiest om een ​​oppas te hebben. In de meeste gevallen zijn de relaties met de werknemer goed: de kinderen hebben plezier en de ouders kunnen elk aspect van het dagelijks leven beter beheren dankzij deze figuur in huis. Helaas zijn er uitzonderingen en kunnen soms onaangename episodes voorkomen, zoals degene die de hoofdpersoon van ons verhaal is overkomen.

Terugkijkend naar enkele vakantiefoto's, ontdekte deze vrouw dat haar man haar bedroog met de babysitter. We vertellen je wat er gebeurde.

via: Mirror

In een video op Tik Tok liet Natalie een foto zien die onschuldig en normaal leek. Op de foto zie je het hele gezin, inclusief de oppas, in een vrolijk moment in Disney World in Florida. Bij nader inzien, en op basis van wat gebruiker @ibizadaze zei, kun je de oppas zien met haar hoofd op de schouder van Natalie's man.

Misschien kon ze een oogje dichtknijpen en doen alsof er niets was gebeurd: misschien was ze bang of gespannen bij de steile afdaling, had het meisje instinctief gehandeld en haar werkgever benaderd. Wel jammer dat het geen sporadische episode was. Onze hoofdpersoon zei namelijk dat de twee op andere foto's altijd heel dichtbij elkaar zijn.

Dus, nadat de twijfel was ontstaan, besloot Natalie haar man en de babysitter te confronteren en haar alles te vertellen om het te bevestigen. Zodra ze zekerheid had, scheidde de vrouw van de man, die de relatie met de oppas voortzette.

De video, getiteld "We gingen naar Disneyland en namen de oppas mee. Om te helpen met de kinderen... Niet de echtgenoot", ging in korte tijd viraal op internet en bereikte miljoenen views. Velen hebben commentaar gegeven en gaven toe dat ze ongelovig waren tegenover de afbeelding. Ook veel vrouwen die als oppas werken lieten van zich horen en wezen erop dat het naast het hoofd op de schouder van de man al vreemd was dat de oppas naast hem zat en niet bij de kinderen.

Advertisement

In de dagen erna bracht Natalie haar volgers op de hoogte van de ontwikkelingen en zei dat ze van haar ex-man had gehoord en hoe hij berouw had getoond en had geprobeerd vriendelijk te zijn om de gemaakte fout te herstellen, ondanks het feit dat er geen mogelijkheid meer was van een relatie tussen hem en zijn ex-vrouw.

Heb je jezelf ooit in ongemakkelijke situaties zoals deze bevonden? Wat vind je ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt